Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Naplopás a kisállat kereskedésben

Pet Store Slacking

Sarah a nyári szünidőre egy kisállat kereskedésben kapott időszakos munkát. Mint minden munkahelyén itt is unatkozik, és inkább az állatokkal játszana a munka helyett! Segíts neki a jobb oldalon található tevékenységekben. Kattints a kiválasztott mini játékra, és végezd el az ott található játékot. Nem nehéz játékok vannak benne, mindegyik könnyen teljesíthető, csak időre van szükség! Egy dologra kell figyelned, hogy a kisbolt főnöke ne vegye észre, hogy éppen nem dolgozol. A másik dolog, az óra, ha lejár az időd, akkor vége a játéknak! Végezd el az összes mini játékot, amíg le nem jár az időd úgy, hogy ne vegyenek észre!

Naplopás a kisállatkereskedésben

0 Tovább

Hajas szalon

Hair Beauty Salon

Elgondolkoztál már azon, milyen is lehet egy igazi fodrászüzletben dolgozni? Most ebben a lányos játékban kipróbálhatod, hogy milyen is egy hajvágó üzlet mindennapjai! Fogadd a vendégeket és ültesd a megfelelő székbe. Hogy hová is kell ültetni? Azt a felettük található kis felhő mutatja. Ha beültetted őket a megfelelő székbe márcsak a hajvágás vár rád. Válaszd ki a baloldali asztalról a megfelelő eszközt, és a megjelenő nyilak mentén húzd végig az egeredet! Ha ügyes voltál, a munkádért megfelelő borravalót kapsz! Jó játékot!

Hajas szalon

0 Tovább

Lady Gaga Barbie

Lady Gaga Barbie

A mai játék egy barbie játék lesz, melyben egy Lady Gagához hasonló lányt kell kisminkelned és ruhába öltöztetned. A játék első részében a manikürhöz fontos eszközöket kell megtalálnod a polcokon, ezután a magát a manikürt kell elkészítened. A fealdat egyértelmű: varázsold széppé barbit!

Lady Gaga Barbie

0 Tovább

Állatkerti naplopás Sarahval

Zoo Slacking

Sarah a nyári szünetben az állatkertbe ment, és itt sem telhet el úgy az idő, hogy ne játsszon kedvére! Itt is egy dologra kell majd figyelned, hogy az állatkert őre ne vegyen észre. A képernyő jobb oldalán láthatod a mini játékok ikonjait, ezekkel kell játszanod. Figyelj az idődre, mert ha lejár akkor vége a játéknak! Légy ügyes, szemfüles és gyors. Jó játékot kívánunk mindenkinek :)

Állatkerti naplopás Sarahval

0 Tovább

Sarah és Tim - Tengerparti szórakozás

Beach Slacking

Végre itt a jó idő, lassan beköszönt a strandszezon is, ennek örömére a lányos játékok blogunkba elhoztunk nektek egy igazi csajos nyári tengerparti játékot! Sarah és Tim két jó barát, akik nyaralni mentek a tengerpartra, a homokozás és a fürdés mellett sok-sok más érdekes dolgot találtak ki, amivel elüthetik az idejüket. Viszont egy dologra nagyon kell figyelni, méghozzá a part őrére, az életmentőre. Ő figyel a rendre, és arra hogy ne legyen felfordulás a strandján. Játssz a különböző mini játékokban, de figyelj oda, hogy az életmentő ne vegyen észre! Jó játékot! :)

Tengerparti szórakozás

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek