Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tetováló szalon 2

Fab Tattoo Artist 2

A mai lányos játék egy tetováló szalonban játszódik. A te feladatod, hogy elkészítsd a szalonba érkező emberek tetoválásait. A tetoválás nem egyszerű, először el kell készítened a vázlatrajzot,  melyet utána ki kell tetoválnod, és sok esetben színezned is kell. Légy ügyes, és szerezz minél több elégedett vendéget a játékban!

Fab Tattoo Artist 2

0 Tovább

Iskolai sminkelős lány

High School Slacking

Ebben a lányos játékban a kislány nem tud nyugodni az órán. Megannyi elintézni valója akad, amiben neked kell segítened. Például a körmét kell kifestened, papírgalacsinnal kell megdobnod az osztálytársát, vagy épp egy csokit kell megmajszolnod. De a játékban még sok más dolgot is kell csinálnod, egy dologra kell figyelned: a tanárnő ne vegyen észre!

High School Slacking

0 Tovább

Papas Hot Doggeria

Papas Hot Doggeria


Ez a lányos játék a népszerű Papas játékok folytatása. Ezúttal Papa a stadionban lévő hotdog éttermét hagyta rád. A te feladatod, hogy minden egyes pályán jól kiszolgáld a nézőközönséged. A cél, hogy megszerezd a kiírt bevételt a nap zárásáig.

Papas Hot Doggeria

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek