Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pláza torony

Tower Up

A mai következő csajos játék egy stratégiai menedzser játék. Ki ne járt volna plázákba, ki nem gondolt volna arra, hogy mi lenne ha ő lenne a vezetője, a kedvenc boltjait rakhatná bele. Most ebben a játékban te is átélheted milyen egy óriási plázát irányítani. A pláza különlegessége, hogy egy toronyépületben található, és így csakis felfelé építkezhetsz. Nagyon izgalmas üzleteket, boltokat, szórakozó egységeket építhetsz fel. A cél, hogy bevételre tegyél szert, és virágoztasd fel az üzleteidet. Legyen tiéd a legmagasabb üzletsor a városban, emelkedj ki közülük a játékban!

Tower Up

0 Tovább

Madárfióka tojások 2

Robbed Eggs 2

A mai lányos játék egy izgalmas tojáslövős játék lesz. A madár mamának kipottyantak a tojások a fészekből. Segíts neki visszajuttatni a kis kikelés előtt álló madárfiókákat a biztonságos fészekbe. Irányítsd a tojás lövő ágyút úgy, hogy a tojások a többi színes tojás mellett landoljonak. Fontos, hogy ne törd őket össze, vagy csak akkor, nagyon szükséges. Vigyázz, mert csak 5 tojásod van minden egyes pályán!

Madárfióka tojások 2

0 Tovább

Jane hotelja

Janes Hotel

Irányítsd Jane hoteljét! Fogadd a vendégeket, tegyél eleget a kívánságaiknak, mielőtt elveszítik a türelmüket! Add a kulcsot az érkező vendégeknek, szolgáld ki őket kávéval, ha szükségük van porszívózd ki a szobájukat. Figyelj a berendezéskre, mert ha elromlanak meg kell őket javíttatnod. Amint eléred a szint teljesítéséhez szükséges bevételt, nőni fog a szolgáltatások száma.

Janes Hotel

0 Tovább

Pók sztori

Natural Selection

Segíts a póknak összegyűjteni a legyeket a pályán! Ez rendkívül egyszerű, hiszen csak el kell jutnod a legyekhez, és be kell őket hálóznod. A feladatod viszont nehezedik, amint megjelennek elsődleges ellenségeid a darazsak. Figyelj rájuk, kerüld a társaságukat. Egy pálya akkor ér véget, ha az összes legyet behálóztad!

Pók sztori

0 Tovább

Földönkívüli szerelem

Flip and Go

A mai lányos játék egy igazi szerelmi románcról szól. Egy földönkívüli fiú repült a kedvese felé, de útközben meglátott egy adag cukorkát. Megállt, hogy vigyen szerelmének, de ekkor kiesett az űrhajójából. Segíts neki eljutni a szerelméhez, miközben minél több cukrot szedsz fel! Forgasd a világot az X,C,Z gombok bármelyikével, hogy olyan helyekre is eljuss, ahová nem tudnál.

Földönkívüli szerelem

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek