Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Az android és Ios eszközökön már oly népszerű zuhatag játék ezúttal nálunk is játszható. A Candy Crush Saga egy remek és egyben nehéz zuhatag játék. A célod, hogy eltüntesd a különböző cukorfalatkákat a pályáról. Ezt úgy teheted meg, hogy cserélgeted az egymás melletti darabokat. Ha három vagy több kerül egymás mellé vizszintesen vagy függőlegesen, akkor eltűnnek azok. Az eltüntettett cukrokból készül a képernyő bal oldalán található nyalókára a csíkozás! A pályát akkor teljesítetted, ha az egész nyalóka piros csíkkal lesz tele!

Candy Crush Saga

0 Tovább

Tengerparti üzlet

Beach Resort

Itt a meleg, itt a nyár, sokan a tengerpartokon töltik a nyarat. Most ebben a csajos játékban tégesd is a tengerpartra fogunk elkalauzolni. A játék célja, hogy kiszolgáldt a különböző vendégeket a tengerbarti kisboltban. Ha megérkezik a vendég a játékba, akkor máris megjelenik a feje felett, hogy mit szeretne kérni. Keresd meg az üzletetben és kattints rá az adott termékre. Ha az asztalokhoz ülnek a vendégek, akkor a megfelelő ételt vagy italt vidd ki számukra. Figyelj a cápariasztó szirénára is, hiszen ha megjelenik a cápa ikon, akkor meg kell szólaltatnod azt. Ekkor kiúsznak a vendégek a partra. A játék során vásárolhatsz újabb egységeket is a kis tengerparti boltodba. A billentyűzet nyilaival tudsz majd mozogni a képernyőn, ha már túl nagy lesz az üzleted! Jó játékot!

Tengerparti üzlet

0 Tovább

Szuper anya 2

Super Mom 2

Vajon milyen lehet egy kisgyermekkel foglalkozni? Ebben a lányos játékban most kiderítheted, hiszen nem is egy, hanem egyből két kis poronttyal kell foglalkoznod. A Hint gombra kattintva láthatod, hogy az adott részben mit kell csinálnod. Minden pályán különböző szituációkban lesznek a kis babák, figyeld hogy mit kell csinálni, és figyelj oda arra is, hogy a kedvük ne lankadjon a játék során! Jó babázást :)

Szuper anya 2

0 Tovább

Repülőtéri kiszolgálás

Airport Rush

Segíts a repülőtéren az utasoknak megváltani a megfelelő jegyet. Vizsgáld át az utazók táskáját, és vedd ki azokat a tárgyakat, amiket tilos a repülőre vinni. Figyeld a terminálokat, ha éppen nyitva van az, amelyikre vár az aktuális utas, akkor felteheted őt a gépre. Teljesítsd a napi limitet, és szerezz minél több pénzt a játékban!

Repülőtéri kiszolgálás

0 Tovább

Farmer piac

Farmers Market

Itt az idő, hogy egy kicsit elutazzunk a vidékre, ahol egy farmer embernek lesz szüksége a segítségedre. A feladatod, hogy a papírlapon feltüntetett zöldségeket, gyümölcsöket megtermeld a farmon és az autóba pakold. Azután a farmer elviszi a piacra. Figyelj az időre oda, mert ha lejár akkor elvesztetted az adott pályát, és újra kell kezdened. Gereblyézd be a föld területeket, kapáld be, majd vess bele magokat. A magokat a képernyő jobb oldalán (Seeds) találod. Mindig annyi magot vess, amennyire szükséged van, és figyelj arra is, hogy milyen zöldségből, gyümölcsből, és mennyit kell a kocsira pakolni. Ezután trágyázd és öntözd a kertedet. Figyelj oda, nehogy tönkre menjenek a növények. Ha a termés beérett, már csak le kell őket szedni, majd a platóra pakolni! Jó játékot!

Farmer piac

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek