Láttál már csodaszép japánkertet? A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodaszép, romantikus japánkerteket rendezhetsz be az állatkertedben, ráadásul egy egzotikus állatfajt, a mandzsu darut is megnyerheted!

A Valentin-napi játékkal te is romantikus hangulatot teremthetsz az állatkertedben! Sőt, a részvétellel szuper ajándékokat is nyerhetsz, akár egy teljesen új állatot, a mandzsu darut is!

my free zoo valentin nap valentin napi játék my free zoo játék my free zoo ingyen my free zoo regisztráció állatkertes játék állatos játék bálint napi játék böngészős játék online játék lányos játék ingyen my free zoo

 


A Valentin-napi játék során romantikus díszbe öltöztetheted a My Free Zoo-állatkertedet! Idén kissé japános stílusban.

A Valentin-napi játék során egyrészt szuper Valentin-napi dísztárgyakkal dekorálhatod fel az állatkertedet, másrészt ezzel még vonzó ajándékokat is nyerhetsz, például egy különleges állatot, a mandzsu darut is!

A másik elérhető nyeremény a fehér gólya, mely a tavalyi Valentin-napi játékban szerepelt, és ha akkor nem sikerült beszerezni, most itt a lehetőség!

Hogy működik a játék? Mától egészen február 17-e, magyar idő szerint 12 óráig, egy csomó Valentin-napi dekorációs elemet találsz a boltban. Használd ezeket, díszítsd fel velük az állatkertedet és gyűjtsd a cseresznyevirág-pontokat. Minél több cseresznyevirág-pontot gyűjtesz, annál több és jobb ajándék vár rád a játék lejártakor.