Om Nom, az édes kis figura visszatér a Cut the Rope játék második részében új szereplőkkel és játékelemekkel. Játssz a legújabb Cut the Rope játékkal, amelyben még több izgalmas küldetés és fejtörő vár rád. Az újabb részben rengeteg új pálya és kaland vár rátok. Az új részben találkozhattok Rofo-val a repülő figurával, Toss-szal, aki a rugalmasságáról híres, természetesen az új részből sem hiányozhat az állandóan éhes Om Nom. A kis pufi arcú Lick is sokat fog segíteni a kalandjaid során, Boo, aki első ránézésre egy ilyesztő lény, de ha majd megismered, biztos a szívedbe fogod zárni. Blue, a kis kék kocka figura sokszor fog unott arcot vágni, úgyhogy a te feladatod lesz, hogy felvíditsd őt egy kis édességgel!

A Cut the Rope 2 játékban rengeteg pálya található, melyeket ha teljesítesz, újabb színes helyszínekre juthatsz el. Gyűjtsd a bónuszpontokat, vásárolj a begyűjtött pénzekből extrákat, segítségeket vagy különböző új ruházatokat Om Nom számára!

A játék indításához kattints az alábbi képre!

cut the rope logikai játékok lányos játékok lányos játék karácsonyi játék ünnepi játék szórakoztató játék fejtörő játék puzzle játék