Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bomb It 7


Megérkezett a Bomb It játéksorozat legújabb része, a Bomb It 7 játék, melyben újabb izgalmak, rengeteg újítás és fantasztikus játékmenet vár rád. A Bomb It sorozat a népszerű klasszikus a Bomberman játékmenetét vette alapul. A készítők az eredeti játékot fűszerzték meg egy kicsit és így lett a Bomb It.

A játékban több játékmód közül is válogathatsz, melyek a következők:

- Arcade : ez a legnépszerűbb játékmód, itt az nyeri a játékot, aki mindenkit elintéz a pályán

- Battle Royale: ebben a játékmódban a győztes az lesz, aki 10 ellenfelet el tud intézni

- New Pacman: itt a Pac-man játék szabályai érvényesek, azaz az nyer, aki leghamarabb megszerzi a 100 darab pénzérmét

- Star Collector: gyűjts össze a csillagokat a pályán

- Ice Man: ebben a módban 10 darab szörnyet kell lefagyasztanod.

Bármelyik játékmódot is választod, rengeteg extra és bónusz vár rád, melyek segíthetnek majd a játékban. Jó szórakozást kívánunk a Bomb It 7 játékhoz!

Bomb It 7

0 Tovább

Szórakozás a fitness teremben

Sarah ismét új játékban jelentkezik, ezúttal egy fitness teremben fogod újra látni. A személyes edzője rengeteg unalmas és fárasztó feladatot oszt ki neki minden nap. Ezt a kis csintalan lány, Sarah hamar megelégelte. Így hát neki látott, és szétnézett a teremben, mivel is tudná még elütni az idejét. Kattints a képernyő jobb oldalán található minijátékokra, és végezz velük a megadott időn belül. Egy dologra kell csak figyelned a játékban, hogy az edződ mindezekből semmit se vegyen észre! Légy ügyes a játékokban, és figyelj az edzőre is fél szemmel!

Gym Slacking

0 Tovább

Az én delfin show-m 3

A lányos játék sorozatunk mai kiszemeltje egy igazán aranyos és kedves játék lesz. A My Dolphin Show 3 játék ezúttal már a harmadik a sorozatban. Ezúttal is egy aranyos kis szürke delfint kell irányítanod a játékban. A játék menete nem változott az előző részekhez képest, minél több trükköt és ügyes megoldást kell csinálnod a víz alatt illetve a víz felett. Szórakoztasd a kilátogató közönséget. Vigyázz arra, hogy ne lankadjon a figyelmük. Az oktatóidtól mindig megkapod az utasítást, mit is kell éppen csinálnod. A legtöbb játék labdás játék lesz vagy karikás. Ugorj át a levegőben elhelyezett óriás hullahopp karikákon, vagy éppen üsd be a labdát a kosárba. Ha ügyes vagy a közönség ovációja nem fog elmaradni! Légy ügyes és szerezz minél több pontot!

A másidik részt itt találjátok meg: My Dolphin Show 2

My Dolphin Show 3

0 Tovább

Farm Mánia 2

A Farm Mania első részét már megismerhettétek, ezúttal egy újabb részt mutatunk be. Ebben a részben még több dolgot kell majd csinálnod, még több feladat vár rád a szeretett farm körül. A családtagok ismét segítségedre lesznek. Első pályán a nagypapa fog segédkezni neked, a kutat fogja kezelni. Ültesd el a tökmagokat és öntözd meg azokat.  Ha megnőttek, kapáld körbe a növényeket, majd szedd le. Ezután már csak a számárkocsira kell tenned, és eladni a piacon. A feladatod minden egyes pálya előtt le lesz írva. Milyen növényből mennyit kell eladnod ahhoz, hogy teljesítsd az adott szintet. Légy ügyes a Farm Mania 2 játékban is, és juss el a játékban minél tovább!

Farm Mánia 2

0 Tovább

Farm Mánia

Egy nagyon klassz kis farmos játékot mutatunk be nektek. A farmos játékok rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a fiatalok között, nem csoda hiszen rengeteg izgalmas percet és élményt tud okozni. Akár napokra le tudja kötni a játékosokat. Nincs ez másként a mai lányos játékban sem, a Farm Mania ingyenes játékban. A feladatod, hogy teljesítsd az adott napra kiírt bevételt. Ez lehet egy gyümölcs, vagy zöldség termesztése, vagy pénzösszeg. Később állataid is lesznek, melyeket gondoznod kell, a tejet le kell fejned, a disznókat meg kell itatnod. A megszerzett alapanyagokat pedig nem csak eladnod kell majd a piacon, hanem a farm másik helyszínén fel kell dolgoznod, és újabb termékeket kell előállítanod. Ne aggódj, a játék nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre hangzik. A játék folyamatosan tanít meg téged, lépésről lépésre vezet be a farmgazdálkodás rejtelmeibe! Jó játékot!

Farm Mánia

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek