Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Monkey Go Happy Turkey

A népszerű majmos játék, a Monkey Go Happy játék legújabb része ezúttal az ameriakai hálaadás alkalmából került kiadásra. A tavalyi évben is készült hasonló játék az alkotók tollából.

Az idei évben, a hálaadás napi majmos játékban a célod az lesz, hogy összeállítsd a hállaadás napi vacsorát. Ehhez körbe kell járnod a helyszínt, beszélned kell a különféle emberrek. Meg kell tudnod, kinek, mire van szüksége, és mindezeket meg is kell szerezned. A pályákon rengeteg almát találsz szétszórva, próbáld meg ezeket mind begyűjteni magadnak, mert később szükséged lehet majd rá.

A karácsony közeledtével mindenki már az ünnepekre készül, van aki már most hallgatja a karácsonyi dalokat, és keresgéli milyen ajándékokat vásárolhat a szeretteinek. A hálaadás ünnep, a karácsony mellett az Egyesült Államok egyik legnagyobb ünnepe. Az ünnepet eleinte minden november utolsó csütörtökén ünnepelték, de később módosították arra, hogy a hállaadás ünnepét november 4. csütörtökén ünnepeljék. Ez ebben az évben november 26-ára esett.

Segítsd hát a Monkey Go Happy Turkey játékban a kis majmot, hogy az ünnep feledhetetlen legyen számára!

monkey go happy majmos játék majmos játékok monkey go happy játékok hálaadás thanksgiving pulyka amerika amerikai ünnep ünnepi játék játék játékok kaland játékok ingyenes kaland játékok majom játék
Monkey Go Happy Turkey

0 Tovább

Papas Cheeseria - Éttermes játék

A Papa Louie játékok legújabb részében ezúttal a sajtok kerülnek a középpontba, ugyanis egy olyan étterembe kerül a főhős, ahol különféle sajtokból készült grillszendvicseket kell összeállítani. A feladatod most sem lesz egyszerű, hiszen a vendégek kívánságai nagyon furák is lehetnek. A játék elején a feladatod most sem lesz más, mint a többi Papa Louie éttermes játékban: fel kell venned a rendelést, majd irány a konyha. A konyhában össze kell állítanod a megrendelt grillszendvicseket, és ha jól dolgoztál, akkor borravalóban is részesülhetsz. A Papas Cheeseria játék során teljesítsd a naponta elvárt bevételt, és szerezz minél több pénzt az új hangszerek megvásárlására.

A játék elindításához csak egyszerűen kattints a képre!

Papas Cheeseria

0 Tovább

Berry Rush - Eperke és a többiek

Eperke nagyon népszerű mese a gyerekek körében, így a mai napon egy olyan lányos játékot hoztunk el nektek, amelynek főszereplője a kis Eperke. A feladatod az lesz, hogy a városon végigrohanva minél több gyümölcsöt gyűjts össze a finom ételekhez. Viszont Berry Bitty városa tele van veszéllyel.

Kerüld ki az akadályokat, ugord át az eléd gördülő sziklákon, csússz át a kapukon és gyűjtsd a finom epreket és más gyümölcsöket. A sok édesség és gyümölcs mellett próbálj meg minél több pénzérmét is begyűjteni. A játék végig különböző helyszíneken váltakozik. Egyszer egy őszi tájon kell futnod, de hirtelen eljön a tél és máris egy havas úton szaladsz tovább. Próbálj meg minél hosszabb utat befutni anélkül, hogy összeütköznél egy akadállyal!

Irány a játék: Berry Rush játék online

Eperke és a többiek

0 Tovább

My Dolphin Show 5 - Én delfin show-m 5

A népszerű delfines játék immáron az 5. részével jelentkezett. A My Dolphin Show játékot ki ne ismerné? A legújabb részben most is rengeteg izgalmas trükköt és mutatványt kell bemutatnod kedvenc delfineddel. A delfines játékok kedvelői ezúttal sem csalódhatnak. A My Dolphin Show játék ezúttal is elhozza a jókedvet, a szórakozást. Most is szükséged lesz az ügyességedre és a kreativitásodra. Végezd el a különféle mutatványokat a delfinnel, szerezz elismerést a nézők körében. A tökéletes mutatványokért pontokat, a pontokért pedig újabb delfin jelmezeket és további meglepetéseket vásárolhattok! Jó szórazást =)

My Dolphin Show 5 játék

0 Tovább

Monkey Go Happy Western

Megérkezett a legújabb Monkey Go Happy rész. Ezúttal a távoli vadnyugatra látogattak el a szomorú majmok. A feladatod most sem lesz más, mint felvidítani őket. Látogasd körbe a helyszíneket és figyeld meg az embereket. Gyűjtsd be a hasznos tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen.

A városban egy nyeregre van szüksége a lovasnak, a városon kívül pedig az indián kér 30 darab nyílvesszőt. Gyűtsd be mindet, és segítsd a kis majmokat, hogy újra vidámak legyenek. A játék során rengeteg rejtett jelet találhatsz, melyek hasznos információkat rejtenek. Nézd meg őket, és használd fel azokat a fejtörők megoldásához.

Monkey Go Happy Western játék

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek