Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti rosszalkodás

Easter Slacking

Közeleg a húsvét, így hát egy húsvéti játékkal kedveskedünk nektek. Sarah, a kislány már nagyon várja a húsvétot, viszont sajnos bent kell dolgoznia a munkahelyén. Segíts neki elvégezni a húsvéti teendőit, mint például a tojás festést, a csoki tojások felfalását, és még sok érdekes mini feladatot. Egy dologra kell figyelned ebben a lányos játékban, hogy a főnök ne vegye észre, hogy Sarah nem a munkájával foglalkozik! :)

Easter Slacking

0 Tovább

Emily nagyon szerelmes

Emily in Love

A következő lányos játékban különbségeket kell keresned. A játék főszereplője Emily, aki nagyon szerelmes. A feladatod, hogy megtaláld minden képen a különbségeket. Kattints a különböző részekre, és azok átváltoznak. Ha megtaláltad az összes különbséget, akkor jöhet egy újabb képrészlet, egy újabb képkockája a történetnek.

Emily in Love

0 Tovább

Ébresztő szerelmem!

Sleeping Beauty

A Sleeping Beaty egy igazán szerelmes csajos játék. A játékban a célod az, hogy felébreszd az alvó szépséget! Csókold addig, ameddig csak tudod. A felső sávban látható, hogy meddig kell még csókolnod, hogy felébredjen. Egy dologra figyelj nagyon oda, hogy a boszorkány ne lásson meg, mert akkor vége a játéknak!

Sleeping Beauty

0 Tovább

Rohanás a nagy szerelemhez

High School Escape

Rohanás a nagy szerelemhez, egy izgalmas lányos játék, csajos játék! A főszereplő is egy gimis lány, aki mindenáron el akar jutni a kiszemelt pasihoz. Az iskolában viszont rengeteg akadály van előtt, ezeken kell neked vele átjutnod. Minden pálya más és más, és persze a játék előrehaladtával a pályák nehezedni is fognak! Harjá lányok!

High School Escape

0 Tovább

Resort Empire

Resort Empire játék

Hozd létre saját kis üdülő körzetedben a különböző vendéglátó egységket. Építsd fel saját, kedvenc épületeidet úgy, hogy a látogatók és az üdülők jól érezzék magukat. Fontos hogy figyelj a pénzre, hiszen ha elfogy a pénzed bajban lehetsz. Viszont minden egység bevételt is hozhat számodra. Tervezd meg jól, építs ügyesen, és termelj profitot ebben a lányos építkezős játékban!

Resort Empire

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek