Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Wellness a hírességeknek

Celebrities Spa

Ebben a különleges wellness központban ki kell szolgálnod a hírességeket. Tisztítsd meg őket, add meg számukra a legjobb kényeztető masszást vagy krémeket. Helyezd őket a megfelelő helyre, és végezd el a kozmetikai műveleteket! :)

Celebrities Spa

0 Tovább

Póni istálló

Pony Slacking

Játssz ezzel a lányos játékkal! Segíts a kislánynak a pónikkal játszani. Fond be a hajukat, fürdesd meg őket, etesd őket, vagy éppen fesd ki az istállójukat. Figyelj arra oda, hogy a felnőtt, aki gyakran arra jár, ne vegye észre!

Pony Slacking

0 Tovább

Esküvői szalon

My Bridal Boutique

Ebben az esküvői játékban egy butikot kell vezetned. A lányos játékok közül a butikos, boltvezetős játékok mindig a kedvencek közé tartozott. Ez a játék is remek szórakozást nyújt bárkinek. Vezesd a boltodat jól, fogadd a kuncsaftokoat, és segíts nekik a választásban.

My Bridal Boutique

0 Tovább

Cinema Panic

Cinema Panic

Ebben a kiszolgálós játékban egy mozis büfét kell vezetned. Szolgáld ki a moziba igyekvő vendégeket. Kattints a vendégre, vedd fel a rendelést, és szolgáld ki! Teljesítsd minden nap a kiírt bevételet, és fejleszd tovább a mozis büfédet!

Cinema Panic játék

0 Tovább

A királylány labdája - Különbségkereső játék

The Princess Ball Difference

Ebben a különbségkeresős játékban, egy királylány történetébe nyerhetsz betekintést.Keresd meg a képeken elrejtett különbségeket. Ha megtaláltdat az összes különbséget, akkor követheted tovább a királylány történetét!

Princess Ball Difference

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek