Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az én delfin show-m 2

My Dolphin Show 2

A delfines játékok minden lány szívét megmelengetik. Ezek a csodálatos állatok minden embert elkápráztatnak ügyességükkel, tudásukkal. Hajtsd végre a delfinekkel a mutatványokat, és gyűjtsd be a jutalmakat és az elismerő tapsot az emberektől! Légy ügyes, és irányítsd jól a kis delfint!

My Dolphin Show 2

0 Tovább

Tűzfiú és vízlány 4

Fireboy and Watergirl 4

A népszerű mászkálós, ugrálós játék negyedik részéhez ért el. A mai napon ezt a friss nemrég megjelent játékot hoztuk el nektek. A húsvéti szünet megkezdődött, így több idő van a gép előtt ülni és játszani. Ez a játék garantáltan sok időre leköt titeket, hiszen rengeteg pálya és fejtörő vár a játékban! A kisfiút az iránygombokkal irányíthatjátok, míg a kislányt a W,A,S,D gombokkal! Játékra fel!

Fireboy and Watergirl 4

0 Tovább

Rejtély a domboldalon

Hidden Hills

A domboldalon olvasó fiú és a körülötte lévő állatok, tárgyak idilli képet mutatnak. Viszont ha közelebbről szemügyre veszed a képet, rengeteg apró jelet találhatsz elrejtve! A feladatod a játékban, hogy megtaláld az összes jelet, ami el van rejtve. Egy dologra kell figyelned, hogy megadott számú kattintásod van a játékban. Viszont ha egy azonos fajtából az összeset megtaláltad, akkor 20 bónuszkattintást kapsz. Légy ügyes, stratégiázz jól, na és persze légy szemfüles!

Hidden Hills

0 Tovább

Városszéli kávézó

Goodgame Cafe

A mai utolsó játékban egy kávézót kell irányítanod. A játék elején betanít egy lány, hogyan is kell játszani a játékot. A cél, hogy kiszolgáld az érkező vendégeket a kávézódban. A játék irányítása egyszerű, a gáztűzhelynél tudsz főzni. Segítségedre van egy fiú, aki kiszolgálja a vendégeket. A te feladatod a konyha rendbentartása és a főzés!

Goodgame Cafe

0 Tovább

Húsvéti rosszalkodás

Easter Slacking

Közeleg a húsvét, így hát egy húsvéti játékkal kedveskedünk nektek. Sarah, a kislány már nagyon várja a húsvétot, viszont sajnos bent kell dolgoznia a munkahelyén. Segíts neki elvégezni a húsvéti teendőit, mint például a tojás festést, a csoki tojások felfalását, és még sok érdekes mini feladatot. Egy dologra kell figyelned ebben a lányos játékban, hogy a főnök ne vegye észre, hogy Sarah nem a munkájával foglalkozik! :)

Easter Slacking

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek