A My Little Farmies játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehetsz szert. Lehet saját török bazárod és kávéházad is!

A boltban kapható Valentin-napi dekorációk kihelyezésével aktiválhatod Ámor kertjét, ahol rózsákat termelhetsz. Ha eleget gyűjtesz, a játék lejártakor, akár két új épületet is beszerezhetsz: a török bazárt, és a kávéházat!

my little farmies my little farmies játék my little farmies ingyen my little farmies játékok little farmies little farmies játék valentin nap valentin napi játék bálint nap bálint napi játék ámor kertje

 

Valentin-napi játék indul a My Little Farmies játékban! Jó alkalom ez arra, hogy Valentin-napi díszekkel dekoráld a településedet!

A Valentin-napi játék során egyrészt szuper Valentin-napi dísztárgyakkal dekorálhatod fel az udvarodat, másrészt ezzel még vonzó ajándékokat is nyerhetsz, akár két új épületet is, a török bazárt és a kávéházat is!

A török bazár minden 500 talléros feltöltés után szegfűszeget ad a játékosnak, vagy adhat olyan exkluzív termékeket is, mint a pörkölt kávé, pörkölt kakaó vagy szárított tealevél.

A kávéház pedig egy termelőépület, ahol rengeteg izgalmas terméket készíthetsz el.


A játék során megszerzett török bazár és kávéház 50-50 kártyarészlet formájában jelenik meg majd a fiókodon, illetve - ha nem sikerült volna megszerezni a játékban mind az 50 részletet - az időszakos játék után cserebere útján szerezheted be a hiányzó részleteiket.

Hogy működik a játék? Mától egészen február 16-e, magyar idő szerint 12 óráig, egy csomó Valentin-napi dekorációs elemet találsz a boltban. Használd ezeket, díszítsd fel velük az udvarodat és gyűjtsd az Ámor-pontokat. Figyelj rá, hogy csak a valóban ki is helyezett Valentin-napi dekorációk után jár Ámor-pont! Ha elegendő Ámor-pontot gyűjtöttél, elérhetővé válik számodra az Ámor kertjének területe (csak az időszakos játék idejére, utána el fog tűnni a játékból). Ámor kertjébe csak az időszakos játék ablakocskáján keresztül juthatsz el.

Ámor kertjében rózsabokrokat állíthatsz fel, melyekről rózsát "szüretelhetsz". Gyűjts össze annyi rózsát, amennyit csak tudsz, hogy minél több nyeremény üthesse a markodat!

Forrás: My Little Farmies hírek

Mindenkinek jó szórakozást