Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Városszéli kávézó

Goodgame Cafe

A mai utolsó játékban egy kávézót kell irányítanod. A játék elején betanít egy lány, hogyan is kell játszani a játékot. A cél, hogy kiszolgáld az érkező vendégeket a kávézódban. A játék irányítása egyszerű, a gáztűzhelynél tudsz főzni. Segítségedre van egy fiú, aki kiszolgálja a vendégeket. A te feladatod a konyha rendbentartása és a főzés!

Goodgame Cafe

0 Tovább

Ébresztő szerelmem!

Sleeping Beauty

A Sleeping Beaty egy igazán szerelmes csajos játék. A játékban a célod az, hogy felébreszd az alvó szépséget! Csókold addig, ameddig csak tudod. A felső sávban látható, hogy meddig kell még csókolnod, hogy felébredjen. Egy dologra figyelj nagyon oda, hogy a boszorkány ne lásson meg, mert akkor vége a játéknak!

Sleeping Beauty

0 Tovább

Resort Empire

Resort Empire játék

Hozd létre saját kis üdülő körzetedben a különböző vendéglátó egységket. Építsd fel saját, kedvenc épületeidet úgy, hogy a látogatók és az üdülők jól érezzék magukat. Fontos hogy figyelj a pénzre, hiszen ha elfogy a pénzed bajban lehetsz. Viszont minden egység bevételt is hozhat számodra. Tervezd meg jól, építs ügyesen, és termelj profitot ebben a lányos építkezős játékban!

Resort Empire

0 Tovább

Póni istálló

Pony Slacking

Játssz ezzel a lányos játékkal! Segíts a kislánynak a pónikkal játszani. Fond be a hajukat, fürdesd meg őket, etesd őket, vagy éppen fesd ki az istállójukat. Figyelj arra oda, hogy a felnőtt, aki gyakran arra jár, ne vegye észre!

Pony Slacking

0 Tovább

Cindy fodrász szalonja 2.

Cindy the Hairstylist 2.

Segíts Cindynek a fodrász szalonjában! Fogadd a vendégeket és teljesítsd kívánságaikat. Fess, vágj, melírozz, száríts, moss! Figyelj oda, ne nagyon várakoztasd meg a vendégeket, mert akkor hamar mérgesek lesznek. Zsebeld be a pénzt a vendégek után, és teljesítsd a napi szintet a továbblépéshez!

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek