Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Madárfióka tojások 2

Robbed Eggs 2

A mai lányos játék egy izgalmas tojáslövős játék lesz. A madár mamának kipottyantak a tojások a fészekből. Segíts neki visszajuttatni a kis kikelés előtt álló madárfiókákat a biztonságos fészekbe. Irányítsd a tojás lövő ágyút úgy, hogy a tojások a többi színes tojás mellett landoljonak. Fontos, hogy ne törd őket össze, vagy csak akkor, nagyon szükséges. Vigyázz, mert csak 5 tojásod van minden egyes pályán!

Madárfióka tojások 2

0 Tovább

Pók sztori

Natural Selection

Segíts a póknak összegyűjteni a legyeket a pályán! Ez rendkívül egyszerű, hiszen csak el kell jutnod a legyekhez, és be kell őket hálóznod. A feladatod viszont nehezedik, amint megjelennek elsődleges ellenségeid a darazsak. Figyelj rájuk, kerüld a társaságukat. Egy pálya akkor ér véget, ha az összes legyet behálóztad!

Pók sztori

0 Tovább

Csiga az űrben

Snail Bob Space

Segíts Snail Bobnak a csigának megmenteni a Földet! A feladatod, hogy minden egyes pályán eljuss a kijáratig. Rengeteg veszély és fejtörő vár rád a játékban! Ha elrontottál egy részt, bármikor újrakezdheted. Bobot a bal felső sarokban található 2-es gombbal felgyorsíthatod. Ha meg akarod állítani, csak kattints a csigaházára! Jó játékot!

Snail Bob Space

0 Tovább

Csinos liftkezelő lány

Elevator Rush

A játék rendkívül egyszerű. De a játék előrehaladtával folyamatosan nehezedik. A feladatod, hogy az érkező vendégeket a megfelelő emeletre szállítsd a lifttel. Minden pályán meg van adva egy limit, amit teljesítened kell, hogy tovább léphess. Ha ez megvan, léphetsz egy nehezebb pályára.

Liftkezelő lány

0 Tovább

Mini Dash

Mini Dash

A Mini Dash egy nagyon izgalmas, humoros, vicces mászkálós játék. Ugrálj a kis sárga figurával a pályákon, és juss el a kijáratig. A játék során egyre nehezednek a pályák, egyre több ügyességre és gyakorlásra lesz szükséged a teljesítésükhöz. A készítők egy nagyon remek platform játékot raktak össze, mely már a mobil telefonok világában nagy sikert aratott. Most itt az idő, hogy itt is bemutassuk nektek!

Mini Dash

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek