Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bevásárlóközponti naplopás

Supermarket Slacking

A mai lányos játék főszereplője egy kislány, aki ismét egy újabb naplopásra készül. Ezúttal a bevásárlóközpontban unatkozik. A felügyelő sűrűn járkál ellenőrizni, de te figyelj arra, hogy ne vegyék észre a kislányt a rosszalkodás közbe!

SuperMarket Slacking

0 Tovább

Iskolai naplopás

Detention Slacking

Az iskola legtöbbször unalmas, az órák egyhangúak, a tanárok nem keltik fel a diákok érdeklődését. Sarah a főszereplő lány szintén ezt érzi, így úgy gondolta, hogy valamivel elfoglalja magát az órákon. A lányos játékok közt a naplopós játékok nagy népszerűségnek örvendnek, hogy miért ? Próbáld ki magad :)

Detention Slacking

0 Tovább

Süteményes bolt

Cake Shop

Ezúttal egy olyan éttermes játékot mutatunk be nektek, ahol tortákat kell árulnod. Állítsd össze a különféle tortalapokból a kívánt tortákat, és add el a vendégeknek. Ha jó tortát készítettél, akkor megkapod az érte járó pénzösszeget! Légy ügyes, szolgáld ki a vendégeket.

Cake Shop

0 Tovább

Az én delfin show-m 2

My Dolphin Show 2

A delfines játékok minden lány szívét megmelengetik. Ezek a csodálatos állatok minden embert elkápráztatnak ügyességükkel, tudásukkal. Hajtsd végre a delfinekkel a mutatványokat, és gyűjtsd be a jutalmakat és az elismerő tapsot az emberektől! Légy ügyes, és irányítsd jól a kis delfint!

My Dolphin Show 2

0 Tovább

Rejtély a domboldalon

Hidden Hills

A domboldalon olvasó fiú és a körülötte lévő állatok, tárgyak idilli képet mutatnak. Viszont ha közelebbről szemügyre veszed a képet, rengeteg apró jelet találhatsz elrejtve! A feladatod a játékban, hogy megtaláld az összes jelet, ami el van rejtve. Egy dologra kell figyelned, hogy megadott számú kattintásod van a játékban. Viszont ha egy azonos fajtából az összeset megtaláltad, akkor 20 bónuszkattintást kapsz. Légy ügyes, stratégiázz jól, na és persze légy szemfüles!

Hidden Hills

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek