Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lady Gaga Barbie

Lady Gaga Barbie

A mai játék egy barbie játék lesz, melyben egy Lady Gagához hasonló lányt kell kisminkelned és ruhába öltöztetned. A játék első részében a manikürhöz fontos eszközöket kell megtalálnod a polcokon, ezután a magát a manikürt kell elkészítened. A fealdat egyértelmű: varázsold széppé barbit!

Lady Gaga Barbie

0 Tovább

Állatkerti naplopás Sarahval

Zoo Slacking

Sarah a nyári szünetben az állatkertbe ment, és itt sem telhet el úgy az idő, hogy ne játsszon kedvére! Itt is egy dologra kell majd figyelned, hogy az állatkert őre ne vegyen észre. A képernyő jobb oldalán láthatod a mini játékok ikonjait, ezekkel kell játszanod. Figyelj az idődre, mert ha lejár akkor vége a játéknak! Légy ügyes, szemfüles és gyors. Jó játékot kívánunk mindenkinek :)

Állatkerti naplopás Sarahval

0 Tovább

Sarah és Tim - Tengerparti szórakozás

Beach Slacking

Végre itt a jó idő, lassan beköszönt a strandszezon is, ennek örömére a lányos játékok blogunkba elhoztunk nektek egy igazi csajos nyári tengerparti játékot! Sarah és Tim két jó barát, akik nyaralni mentek a tengerpartra, a homokozás és a fürdés mellett sok-sok más érdekes dolgot találtak ki, amivel elüthetik az idejüket. Viszont egy dologra nagyon kell figyelni, méghozzá a part őrére, az életmentőre. Ő figyel a rendre, és arra hogy ne legyen felfordulás a strandján. Játssz a különböző mini játékokban, de figyelj oda, hogy az életmentő ne vegyen észre! Jó játékot! :)

Tengerparti szórakozás

0 Tovább

Mini Pets

Mini Pets

Játssz kedvenc háziállataiddal a Mini Pets játékban. Építs egy saját kis állatkertet, melyben te választod ki milyen állatokat szeretnél berakni. Építsd egy kis kutyaólat, szerezz hozzá egy kutyát és már el is kezdted a játékot! Fejleszd az állatok házait, szerezz kis babákat, és a vendégeket is szolgáld ki különféle boltokkal. Építs, tervezz és gyönyörködj a munkádban. Játszhatsz vendégként is a játékban, de akár kezdhetsz is egy regisztrált játékot, ahol elmentheted meglévő kis állat farmodat! Jó játékot kívánunk!

Mini Pets

0 Tovább

A hamburgerek visszavágnak

Papa Louie 2

Eddig a Papa Louie játékokban mindig te voltál a felszolgáló, hol hamburgert, hol taccót, hol egyéb más gyorséttermi ételt kellett elkészítened a vendégeknek. Ezúttal most változik a helyzet, hiszen, egy gonosz varázslat révén egy másik világba csöppensz bele. Itt a hamburgerek és a különböző hozzávalók uralják a világot. A legtöbb vásárolódat el is rabolták és egy ketrec mögé zárták. A feladatod a játékban az, hogy kiszabadítsd őket, és legyőzd a főgonosz hamburgert! Ha egy játékost kiszabadítottál, akkor bármikor válthatsz rá, és játszhatsz vele. Mindenkinek más és más tulajdonsága van. Lehet szükséged lesz majd rájuk! Jó játékot!

A hamburgerek visszavágnak

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek