Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szuper anya 2

Super Mom 2

Vajon milyen lehet egy kisgyermekkel foglalkozni? Ebben a lányos játékban most kiderítheted, hiszen nem is egy, hanem egyből két kis poronttyal kell foglalkoznod. A Hint gombra kattintva láthatod, hogy az adott részben mit kell csinálnod. Minden pályán különböző szituációkban lesznek a kis babák, figyeld hogy mit kell csinálni, és figyelj oda arra is, hogy a kedvük ne lankadjon a játék során! Jó babázást :)

Szuper anya 2

0 Tovább

Repülőtéri kiszolgálás

Airport Rush

Segíts a repülőtéren az utasoknak megváltani a megfelelő jegyet. Vizsgáld át az utazók táskáját, és vedd ki azokat a tárgyakat, amiket tilos a repülőre vinni. Figyeld a terminálokat, ha éppen nyitva van az, amelyikre vár az aktuális utas, akkor felteheted őt a gépre. Teljesítsd a napi limitet, és szerezz minél több pénzt a játékban!

Repülőtéri kiszolgálás

0 Tovább

Farmer piac

Farmers Market

Itt az idő, hogy egy kicsit elutazzunk a vidékre, ahol egy farmer embernek lesz szüksége a segítségedre. A feladatod, hogy a papírlapon feltüntetett zöldségeket, gyümölcsöket megtermeld a farmon és az autóba pakold. Azután a farmer elviszi a piacra. Figyelj az időre oda, mert ha lejár akkor elvesztetted az adott pályát, és újra kell kezdened. Gereblyézd be a föld területeket, kapáld be, majd vess bele magokat. A magokat a képernyő jobb oldalán (Seeds) találod. Mindig annyi magot vess, amennyire szükséged van, és figyelj arra is, hogy milyen zöldségből, gyümölcsből, és mennyit kell a kocsira pakolni. Ezután trágyázd és öntözd a kertedet. Figyelj oda, nehogy tönkre menjenek a növények. Ha a termés beérett, már csak le kell őket szedni, majd a platóra pakolni! Jó játékot!

Farmer piac

0 Tovább

Naplopás a kisállat kereskedésben

Pet Store Slacking

Sarah a nyári szünidőre egy kisállat kereskedésben kapott időszakos munkát. Mint minden munkahelyén itt is unatkozik, és inkább az állatokkal játszana a munka helyett! Segíts neki a jobb oldalon található tevékenységekben. Kattints a kiválasztott mini játékra, és végezd el az ott található játékot. Nem nehéz játékok vannak benne, mindegyik könnyen teljesíthető, csak időre van szükség! Egy dologra kell figyelned, hogy a kisbolt főnöke ne vegye észre, hogy éppen nem dolgozol. A másik dolog, az óra, ha lejár az időd, akkor vége a játéknak! Végezd el az összes mini játékot, amíg le nem jár az időd úgy, hogy ne vegyenek észre!

Naplopás a kisállatkereskedésben

0 Tovább

Hajas szalon

Hair Beauty Salon

Elgondolkoztál már azon, milyen is lehet egy igazi fodrászüzletben dolgozni? Most ebben a lányos játékban kipróbálhatod, hogy milyen is egy hajvágó üzlet mindennapjai! Fogadd a vendégeket és ültesd a megfelelő székbe. Hogy hová is kell ültetni? Azt a felettük található kis felhő mutatja. Ha beültetted őket a megfelelő székbe márcsak a hajvágás vár rád. Válaszd ki a baloldali asztalról a megfelelő eszközt, és a megjelenő nyilak mentén húzd végig az egeredet! Ha ügyes voltál, a munkádért megfelelő borravalót kapsz! Jó játékot!

Hajas szalon

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek