Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Monkey Go Happy Tales

A mai játék a már jól ismert Monkey Go Happy játékok újabb epizódja lesz, melyben egy izgalmas kalandba keveredetsz az ismerős majom figurákkal. A játék címe: Monkey Go Happy Tales. 

A játékban ezúttal 4 különböző rejtélyt kell megoldanod, minden pályán egy különleges kaland vár rád. Mindenhol meg kell találnod az elveszett kis majmot, ez persze nem lesz egyszerű. Gyűjtsd össze a tárgyakat a pályákon és hanszáld őket a megfelelő helyen. Ha minden pályát megoldottál, akkor elérhetővé válik a végső kaland a játékban!

Monkey Go Happy Tales

0 Tovább

Húsvéti csibe gondozó

Sziasztok lányos játék rajongók! Először is minden kedves ólvasónknak szeretnénk kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!

Az ünnepek közepette azért reméljük marad időtök játszani is, ezért egy igazán ünnepi játékot hoztunk el nektek. A Húsvéti csibe gondozó játékban egy kis csibét kell kikeltened a tojásból. Elsőként választanod kell egy hímes tojást, majd ezután a keltetőgéppel ki kell keltened a kiscsibét. Az hogy éppen milyen színű csibe fog kikelni, az a véletlen műve :) 

Gondozd és foglalkozz vele rendesen, és élvezzétek együtt a húsvéti ünnepet!

Húsvéti csibe gondozó játék

0 Tovább

Youda Farmer 3

A mai lányos játékok blogunk legújabb bejegyzése ezúttal egy farmos játék lesz, méghozzáa a Youda Farmer 3 személyében. A Youda Farmer sorozat harmadik részében is rengeteg tenni való akad a vidéken. Elsőként rögtön egy tejcsárdát kell építened, de sajnos nincs elég fa a megépítéséhez. Ezért az erdőből kell hozzá deszkákat szerezned, majd elszállítani azokat az építkezésre. Ha megvagy, már fel is építheted legújab épületedet a játékban.

A játék szezonális címet kapta, nem véletlen hiszen rögtön egy téli epizóddal kezdődik a játék!

Kattints a képre, és már indulhat is az őrületes farm játék! :)

Youda Farmer 3

0 Tovább

My Free Zoo - Én kicsi állatkertem

Szeretnél egy igazi modern állatkertet vezetni? Most megteheted! Ebben az online ingyen játszható állatkert szimulátorban saját állatkerted lehet. Nem kell mást tenned, mint regisztrálni a játékba, és már meg is kezdheted az álmaidat megvalósítani. A My Free Zoo játék lehetőseg ad neked, hogy különféle egzotikus állatokat is az állatkertedbe vásárolj. Gazdálkodj jól a pénzzel, építs különböző épületeket, szépítsd a parkodat. Fontos, hogy a látogatóidra is odafigyelj a játékban, hiszen ők hozzák a bevételt az állatkertednek. Építs gyönyörű dekorációkat, büféket és szórakozást nyújtó épületeket parkodba. Légy ügyes, és legyél te a legjobb, legprofibb állatkertigazgató!

My Free Zoo

0 Tovább

Farmerama

Az egyik legjobb, legizgalmasabb farm gazdálkodós játékot mutatjuk most be nektek. A Farmerama játék rendkívül szép, élvezetes és megával ragadó farmjáték. Ha meguntad a város zaját és bűzét, akkor itt az ideje kicsit kikapcsolódni a vidéken. A Farmerama játékban ingyenesen játszhatsz, egy egyszerű regisztráció után. Az alábbi képre kattintva további információkat tudhatsz meg a játékról, és az "Irány a játék" gombra kattintva máris regisztrálhatsz az ingyenes játékba!

Farmerama

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek