Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Monkey Go Happy Tales

A mai játék a már jól ismert Monkey Go Happy játékok újabb epizódja lesz, melyben egy izgalmas kalandba keveredetsz az ismerős majom figurákkal. A játék címe: Monkey Go Happy Tales. 

A játékban ezúttal 4 különböző rejtélyt kell megoldanod, minden pályán egy különleges kaland vár rád. Mindenhol meg kell találnod az elveszett kis majmot, ez persze nem lesz egyszerű. Gyűjtsd össze a tárgyakat a pályákon és hanszáld őket a megfelelő helyen. Ha minden pályát megoldottál, akkor elérhetővé válik a végső kaland a játékban!

Monkey Go Happy Tales

0 Tovább

Rhino Rush - Fuss a kis rinocérosszal

Manapság rengeteg futkosós, rohangálós játék van, de nem mindegyik nyújt kellemes szórakozást és kikapcsolódást. A mai játék, a Rhino Rush Stampede egy igazán üde hangulatú, vidám, szerethető játék, melyben a célod az, hogy minél távolabbra juss a kis kék rinocérosszal a pályán. Gyűjtsd a különböző gyümölcsöket, melyekből a sámán extrákat tud neked kikeverni. A pályán is találhatsz meglepetéseket, hiszen különböző óriás állatok vannak bezárva. Ha őket kiszabadítod, jutalmul egy kis ideig rajtuk lovagolva teljesítheted a pályát!

Rhino Rush - Fuss a kis rinocérosszal

0 Tovább

Hopy az ijesztgető kis dinó

Hopy Boo

Hopy egy szelíd aranyos dinoszaurusz gyerek, aki mint minden gyerek szeret rosszalkodni. Ő akkor érzi jól magát, ha az ártatlan embereket kicsit megijesztheti rémisztő hangjával. A mai lányos játékban a feladatod tehát az lesz, hogy a kis dinóval odajuss az emberek közelébe, és rájuk kiálts, hogy megijedjenek. Kattints a különböző tárgyakra a pályán, hogy megtisztítsd az utat Hopy előtt! Jó sóorakozást! :)

Hopy a kis dinó

0 Tovább

Csiga az űrben

Snail Bob Space

Segíts Snail Bobnak a csigának megmenteni a Földet! A feladatod, hogy minden egyes pályán eljuss a kijáratig. Rengeteg veszély és fejtörő vár rád a játékban! Ha elrontottál egy részt, bármikor újrakezdheted. Bobot a bal felső sarokban található 2-es gombbal felgyorsíthatod. Ha meg akarod állítani, csak kattints a csigaházára! Jó játékot!

Snail Bob Space

0 Tovább

Az én szuperhősöm 2

My Super Boyfriend 2

A mai lányos játék egy igazán szívmelengető játék. A kislány felépítette, elkészítette kedvenc hóemberét. Nem volt egyszerű munka, de a rossz fiú éppen arra járt. Sajnos hamar ki is szemelte magának a hóembert. A gyönge kislány nem tudott mit tenni, megijedt, és végignézte ahogy lerombolja munkáját a srác. Bosszúból viszont barátai közül felhív valakit, aki megleckézteti a rosszfiút! Tárcsázd a barátod titkos számát, és figyeld meg ki érkezik a lányt megmenteni!

Az én szuperhősöm 2

0 Tovább
«
12

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek