Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papas Bakeria

Egy újabb Papas éttermes játékot mutatunk be nektek. Ezúttal egy pite sütő étteremben kell kiszolgálnod az éhesebbnél éhesebb vendégeket. A Papas Bakeria játék az előző részsekhez hasonlóan már most nagy sikernek örvend. A népszerű kiszolgálús játék ezúttal is egy rövid történettel indul, melyben a kiválasztott főszereplődet nézheted végig, ahogy megkapja Papa Louie-tól a munkát. Természetesen a főhős, most sem pont erre munkára számított :)

A játék első részében megtanulhatod, hogyan is kell elkészítened a finomabbnál finomabb töltött, gyümölcsös pitéket. Elsőként meg kell sütnöd a megfelelő tésztát, majd fel kell töltened a kiválasztott töltelékkel. A sütés után a díszítést is neked kell elvégezned. Ha minden kész, mehet ki a vendégnek a kész étel. Most is, mint minden részben a vendégek értékelik az elkészült süteményt. Ha ügyes voltál, biztosan nem fog elmaradni a borravaló!

Jó játékot mindenkinek! A Papas Bakeria játék elindításához kattints a képre!

Papas Bakeria játék

0 Tovább

Városszéli kávézó

Goodgame Cafe

A mai utolsó játékban egy kávézót kell irányítanod. A játék elején betanít egy lány, hogyan is kell játszani a játékot. A cél, hogy kiszolgáld az érkező vendégeket a kávézódban. A játék irányítása egyszerű, a gáztűzhelynél tudsz főzni. Segítségedre van egy fiú, aki kiszolgálja a vendégeket. A te feladatod a konyha rendbentartása és a főzés!

Goodgame Cafe

0 Tovább

Betti sütödéje

Bettys Barkery játék

Segíts Bettinek kiszolgálni ebben a kiszolgós játékban az embereket. Gyakorolj a tanító pályán, mit hogyan kell elkészíteni, és indulhat is az éles nap! A vendégek megérkeznek a cukrászdába, neked gyorsan el kell nekik készíteni az italjukat vagy süteményüket. Siess, mert ha megváratod őket, akkor mérgesek lesznek és elmennek!

Lányos játékok

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2016.03.26.

Utolsó kommentek