Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Snail Bob 5 - A kiscsiga szerelmi sztorija

A mai lányos játékban ezúttal egy kis csiga lesz a főszereplő, a Snail Bob 5 játék immáron a sorozat ötödik része, melyben ezúttal egy szerelmi történet főszereplője lesz a csigabiga. A játék egy kis gondolkodást is igénybe vesz, hiszen a pályák nagy részén az eszedet kell majd használni. Egy napon Bob a csiga, csúszott mászott az erdőben, amikor is észrevett egy plakátot, melyen egy gyönyörűséges csigabige énekest látott. Nem kellett egy másodperc sem, rögtön beleszerett. Gyorsan ki is kereste kedvenc fejfedőjét és elindult, hogy felkeresse őt. A feladatod, hogy segíts neki eljutni a pályákon található kijárathoz. Kattints a különböző tárgyakra és tisztítsd meg Snail Bob előtt az utat!

Snail Bob 5

0 Tovább

Állatkerti különbségkereső

Zoo Animals Differences

Egy állatkerti sétára hívunk benneteket! Keresd meg a képek közötti eltéréseket a játékban. Az első pálya a zsiráfokhoz kalauzol el titeket, ahol is 10 különbségeket kell megtalálnotok a képek között! Nézzetek be sűrűn a lányos játékok birodalmába, ha szeretnétek még több és izgalmas játékot. És érdemes szétnézni a régebbi játékaink között is, hiszen azok is sok szórakozást ígérnek!

Állatkerti különbségkereső

0 Tovább

Jó kislány, rossz kislány és a sütemény

Devilish Candy House

Az angyali kislány nagyon éhes, segíts őt finomsághoz jutni! Viszont van még más is, aki pályázik a játékban található sütikre, ő a gonosz kislány. A játék elején próbálkozik olyan helyen megállni, ahol várható lesz a süti mozgása. Viszont a te feladatod megakadályozni, hogy hozzá kerüljön az édesség. Katints a pályán található tárgyakra úgy, hogy a kis angyal jól lakjon!

Jó kislány, rossz kislány és a sütemény

0 Tovább

Vidítsd fel a majmot 6.

Monkey Go Happy 6

Vidítsd fel a majmokat a különböző pályákon. Minden pályán valami olyan dolgot kell művelned, ami vidámmá teszi a kis majmot. Keresd a különböző tárgyakat élőlényeket, és tégy velük jót. Az első pályán például egy aranyhalat kell visszatenni a tóba. Viszont a tóban nincs még víz. Keresd meg a lehetőséget, hogy újra vízet engedhess a tóba, és beletehesd a kis aranyhalat!

Monkey Go Happy 6

0 Tovább

Buli utáni takarítás

Cleaning Time

A buli nagyon jó volt, rengeteg vendég érkezett, és hatalmas rumlit hagytak maguk után! Sajnos rád vár a feladat, hogy mindent helyre pakolj. Segíts a kislánynak rendbe rakni a lakást. Időd sincs túl sok, hiszen minden szobát be kell fejezned mielőtt az óra lejár. Ha valaminek nem talánád a helyét a játékban, akkor a HINTS gombra kattintva háromszor segítséget kérhetsz! Jó játékot!

Buli utáni takarítás

0 Tovább
«
12

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek