Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szórakozás a fitness teremben

Sarah ismét új játékban jelentkezik, ezúttal egy fitness teremben fogod újra látni. A személyes edzője rengeteg unalmas és fárasztó feladatot oszt ki neki minden nap. Ezt a kis csintalan lány, Sarah hamar megelégelte. Így hát neki látott, és szétnézett a teremben, mivel is tudná még elütni az idejét. Kattints a képernyő jobb oldalán található minijátékokra, és végezz velük a megadott időn belül. Egy dologra kell csak figyelned a játékban, hogy az edződ mindezekből semmit se vegyen észre! Légy ügyes a játékokban, és figyelj az edzőre is fél szemmel!

Gym Slacking

0 Tovább

Sarah és Tim - Tengerparti szórakozás

Beach Slacking

Végre itt a jó idő, lassan beköszönt a strandszezon is, ennek örömére a lányos játékok blogunkba elhoztunk nektek egy igazi csajos nyári tengerparti játékot! Sarah és Tim két jó barát, akik nyaralni mentek a tengerpartra, a homokozás és a fürdés mellett sok-sok más érdekes dolgot találtak ki, amivel elüthetik az idejüket. Viszont egy dologra nagyon kell figyelni, méghozzá a part őrére, az életmentőre. Ő figyel a rendre, és arra hogy ne legyen felfordulás a strandján. Játssz a különböző mini játékokban, de figyelj oda, hogy az életmentő ne vegyen észre! Jó játékot! :)

Tengerparti szórakozás

0 Tovább

Tündérmese

Fairy Slacking

A kedvenc főszereplő kislány ezúttal egy tündérmesében találja magát, ahol az unalmas perceket szeretné feldobni. Fuvoláznod kell, a varázspálcádat kell feldíszíteni, és még sok minden mást. Rosszalkodj a tündér királylánnyal, de egy dologra figyelj, hogy ne vegyenek észre amikor ezt csinálod! :)

Tündérmese

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek