Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papas Bakeria

Egy újabb Papas éttermes játékot mutatunk be nektek. Ezúttal egy pite sütő étteremben kell kiszolgálnod az éhesebbnél éhesebb vendégeket. A Papas Bakeria játék az előző részsekhez hasonlóan már most nagy sikernek örvend. A népszerű kiszolgálús játék ezúttal is egy rövid történettel indul, melyben a kiválasztott főszereplődet nézheted végig, ahogy megkapja Papa Louie-tól a munkát. Természetesen a főhős, most sem pont erre munkára számított :)

A játék első részében megtanulhatod, hogyan is kell elkészítened a finomabbnál finomabb töltött, gyümölcsös pitéket. Elsőként meg kell sütnöd a megfelelő tésztát, majd fel kell töltened a kiválasztott töltelékkel. A sütés után a díszítést is neked kell elvégezned. Ha minden kész, mehet ki a vendégnek a kész étel. Most is, mint minden részben a vendégek értékelik az elkészült süteményt. Ha ügyes voltál, biztosan nem fog elmaradni a borravaló!

Jó játékot mindenkinek! A Papas Bakeria játék elindításához kattints a képre!

Papas Bakeria játék

0 Tovább

Papas Cheeseria - Éttermes játék

A Papa Louie játékok legújabb részében ezúttal a sajtok kerülnek a középpontba, ugyanis egy olyan étterembe kerül a főhős, ahol különféle sajtokból készült grillszendvicseket kell összeállítani. A feladatod most sem lesz egyszerű, hiszen a vendégek kívánságai nagyon furák is lehetnek. A játék elején a feladatod most sem lesz más, mint a többi Papa Louie éttermes játékban: fel kell venned a rendelést, majd irány a konyha. A konyhában össze kell állítanod a megrendelt grillszendvicseket, és ha jól dolgoztál, akkor borravalóban is részesülhetsz. A Papas Cheeseria játék során teljesítsd a naponta elvárt bevételt, és szerezz minél több pénzt az új hangszerek megvásárlására.

A játék elindításához csak egyszerűen kattints a képre!

Papas Cheeseria

0 Tovább

Papas Donuteria

Itt van, végre eljött, megérkezett a legújabb Papas játék! A főszereplő a Papas Donuteria játékban egy hullámvasútra szeretne jegyet váltani, de sajnos nincs rá pénze. Talált egy hirdetést az újságban, aholis azt olvasta: "ha munkára jelentkezel a vidámparkban található fánkos étterembe, akkor használhatod a hullámvasutat". 

Sajnos viszont a hullámvasút éppen lerobbant, így hát egyelőre maradt a munka. Vedd fel a rendeléseket az éttermes játékban és készítsd el a különféle fánkokat. A feladatod nem lesz egyszerű, hiszen sokmindenre oda kell majd figyelned. Ezek közül az első, hogy megfelelő formájú tésztát formálj ki. Utána következhet a fánkok kisütése. Itt is fontos lesz figyelned, hiszen nem szabad hogy odaégesd az olajban. A díszítés már csak hab a tortán! Készítsd el úgy a fánkokat, ahogy a megrendelő kérte! Ha ügyes vagy, a borravaló biztosan nem fog elmaradni.

Papas Donuteria

0 Tovább

Papas Taco Mia

Papas Taco Mia

Egy újabb Papas játékot hoztunk el nektek. Ezúttal egy Taco étteremben kell kiszolgálnod a rengeteg vendéget. Papa Louie most is a legforgalmasabb szezonban adta át neked a kulcsot. A feladatod itt is ugyanaz, mint a többi részben: szolgáld ki az étteremben a vendégeket, és gyűjtsd be az előírt napi bevételt.

Papas Taco Mia

0 Tovább

Papas Wingeria

Papas Wingeria

Papa Louinak ismét segítségre van szüksége. Most a gyors sütődéjébe kell beállnod dolgozni. Teljesítsd a rendeléseket a gyorsétteremben, és zsebeld be a bevételeket. Figyelj oda, hogy a nyitvatartási idő alatt összegyűjtsd a kiírt bevételt!

Papas Wingeria

0 Tovább
«
12

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek