Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

My Free Zoo - Én kicsi állatkertem

Szeretnél egy igazi modern állatkertet vezetni? Most megteheted! Ebben az online ingyen játszható állatkert szimulátorban saját állatkerted lehet. Nem kell mást tenned, mint regisztrálni a játékba, és már meg is kezdheted az álmaidat megvalósítani. A My Free Zoo játék lehetőseg ad neked, hogy különféle egzotikus állatokat is az állatkertedbe vásárolj. Gazdálkodj jól a pénzzel, építs különböző épületeket, szépítsd a parkodat. Fontos, hogy a látogatóidra is odafigyelj a játékban, hiszen ők hozzák a bevételt az állatkertednek. Építs gyönyörű dekorációkat, büféket és szórakozást nyújtó épületeket parkodba. Légy ügyes, és legyél te a legjobb, legprofibb állatkertigazgató!

My Free Zoo

0 Tovább

Mini Pets

Mini Pets

Játssz kedvenc háziállataiddal a Mini Pets játékban. Építs egy saját kis állatkertet, melyben te választod ki milyen állatokat szeretnél berakni. Építsd egy kis kutyaólat, szerezz hozzá egy kutyát és már el is kezdted a játékot! Fejleszd az állatok házait, szerezz kis babákat, és a vendégeket is szolgáld ki különféle boltokkal. Építs, tervezz és gyönyörködj a munkádban. Játszhatsz vendégként is a játékban, de akár kezdhetsz is egy regisztrált játékot, ahol elmentheted meglévő kis állat farmodat! Jó játékot kívánunk!

Mini Pets

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek