Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hamburgerek visszavágnak

Papa Louie 2

Eddig a Papa Louie játékokban mindig te voltál a felszolgáló, hol hamburgert, hol taccót, hol egyéb más gyorséttermi ételt kellett elkészítened a vendégeknek. Ezúttal most változik a helyzet, hiszen, egy gonosz varázslat révén egy másik világba csöppensz bele. Itt a hamburgerek és a különböző hozzávalók uralják a világot. A legtöbb vásárolódat el is rabolták és egy ketrec mögé zárták. A feladatod a játékban az, hogy kiszabadítsd őket, és legyőzd a főgonosz hamburgert! Ha egy játékost kiszabadítottál, akkor bármikor válthatsz rá, és játszhatsz vele. Mindenkinek más és más tulajdonsága van. Lehet szükséged lesz majd rájuk! Jó játékot!

A hamburgerek visszavágnak

0 Tovább

Madárfióka tojások 2

Robbed Eggs 2

A mai lányos játék egy izgalmas tojáslövős játék lesz. A madár mamának kipottyantak a tojások a fészekből. Segíts neki visszajuttatni a kis kikelés előtt álló madárfiókákat a biztonságos fészekbe. Irányítsd a tojás lövő ágyút úgy, hogy a tojások a többi színes tojás mellett landoljonak. Fontos, hogy ne törd őket össze, vagy csak akkor, nagyon szükséges. Vigyázz, mert csak 5 tojásod van minden egyes pályán!

Madárfióka tojások 2

0 Tovább

Az én szuperhősöm 2

My Super Boyfriend 2

A mai lányos játék egy igazán szívmelengető játék. A kislány felépítette, elkészítette kedvenc hóemberét. Nem volt egyszerű munka, de a rossz fiú éppen arra járt. Sajnos hamar ki is szemelte magának a hóembert. A gyönge kislány nem tudott mit tenni, megijedt, és végignézte ahogy lerombolja munkáját a srác. Bosszúból viszont barátai közül felhív valakit, aki megleckézteti a rosszfiút! Tárcsázd a barátod titkos számát, és figyeld meg ki érkezik a lányt megmenteni!

Az én szuperhősöm 2

0 Tovább
12
»

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek