Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mini Pets

Mini Pets

Játssz kedvenc háziállataiddal a Mini Pets játékban. Építs egy saját kis állatkertet, melyben te választod ki milyen állatokat szeretnél berakni. Építsd egy kis kutyaólat, szerezz hozzá egy kutyát és már el is kezdted a játékot! Fejleszd az állatok házait, szerezz kis babákat, és a vendégeket is szolgáld ki különféle boltokkal. Építs, tervezz és gyönyörködj a munkádban. Játszhatsz vendégként is a játékban, de akár kezdhetsz is egy regisztrált játékot, ahol elmentheted meglévő kis állat farmodat! Jó játékot kívánunk!

Mini Pets

0 Tovább

Póni istálló

Pony Slacking

A mai napon egy újabb naplopós csajos játékot hozunk el nektek. A mai részben egy istállóban dolgozó lány unja a munkát nagyon, ezért elhatározza, hogy különböző módon foglalja le magát: eljátszogat az istállóban lévő állatokkal. Hajtsd végre a különböző feladatokat, de arra figyelj, nehogy észrevegyenek!

Pony Slacking

0 Tovább

Póni istálló

Pony Slacking

Játssz ezzel a lányos játékkal! Segíts a kislánynak a pónikkal játszani. Fond be a hajukat, fürdesd meg őket, etesd őket, vagy éppen fesd ki az istállójukat. Figyelj arra oda, hogy a felnőtt, aki gyakran arra jár, ne vegye észre!

Pony Slacking

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2013.06.08.
2013.04.14.
2013.02.08.

Utolsó kommentek