Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Wauies - nyiss saját állatkereskedést!

Végre magyar nyelven is elérhető az Upjers kiadó legújabb cukipofa játéka, a Wauies játék, melyben egy állatkereskedést kell vezetned.

Érdemes minden állatbarátnak kipróbálnia a játékot, hiszen ebben az ingyenes online játékban rengeteg édes kutyust, cicust és más házikedvencet ismerhettek meg. Ha szeretitek a kutyás játékokat, a cicás játékokat, akkor biztosan tetszeni fog nektek a Waiues játék is. Vessétek bele magatokat az üzleti életbe, mutassátok meg milyen ügyesek vagytok egy állatkereskedés tulajdonosaként. A feladatod egyszerű, egy ici pici üzletből több szintes bolttá virágoztass fel, ahol minden állatkedvelő megtalálja azt, amit keres. Minél kellemesebbé teszitek az állataitok számára a mindennapokat, annál többen fognak érdeklődni irántuk, illetve az üzletetek választéka iránt. Ha ügyesek lesztek, biztosan hatalmas tolongás lesz a boltodokban!

A Wauies játékba való regisztráció természetesen teljesen ingyenes, a képre kattintva máris beléphettek a kis állatok csodálatos birodalmába!

wauies wauies játék állatos játékok lányos játékok cicás játékok macskás játékok kutyás játékok kutya játékok macska játékok állatkereskedés gondozós játékok kiszolgálós játékok online játékok online cicás játék online kutyás játék cicás játék kutyás játék wauies online játék wauies regisztráció ingyen wauies

0 Tovább

Papas Bakeria

Egy újabb Papas éttermes játékot mutatunk be nektek. Ezúttal egy pite sütő étteremben kell kiszolgálnod az éhesebbnél éhesebb vendégeket. A Papas Bakeria játék az előző részsekhez hasonlóan már most nagy sikernek örvend. A népszerű kiszolgálús játék ezúttal is egy rövid történettel indul, melyben a kiválasztott főszereplődet nézheted végig, ahogy megkapja Papa Louie-tól a munkát. Természetesen a főhős, most sem pont erre munkára számított :)

A játék első részében megtanulhatod, hogyan is kell elkészítened a finomabbnál finomabb töltött, gyümölcsös pitéket. Elsőként meg kell sütnöd a megfelelő tésztát, majd fel kell töltened a kiválasztott töltelékkel. A sütés után a díszítést is neked kell elvégezned. Ha minden kész, mehet ki a vendégnek a kész étel. Most is, mint minden részben a vendégek értékelik az elkészült süteményt. Ha ügyes voltál, biztosan nem fog elmaradni a borravaló!

Jó játékot mindenkinek! A Papas Bakeria játék elindításához kattints a képre!

Papas Bakeria játék

0 Tovább

Valentin nap az állatkertekben

Láttál már csodaszép japánkertet? A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodaszép, romantikus japánkerteket rendezhetsz be az állatkertedben, ráadásul egy egzotikus állatfajt, a mandzsu darut is megnyerheted!

A Valentin-napi játékkal te is romantikus hangulatot teremthetsz az állatkertedben! Sőt, a részvétellel szuper ajándékokat is nyerhetsz, akár egy teljesen új állatot, a mandzsu darut is!

my free zoo valentin nap valentin napi játék my free zoo játék my free zoo ingyen my free zoo regisztráció állatkertes játék állatos játék bálint napi játék böngészős játék online játék lányos játék ingyen my free zoo

0 Tovább

Cut the Rope 2

Om Nom, az édes kis figura visszatér a Cut the Rope játék második részében új szereplőkkel és játékelemekkel. Játssz a legújabb Cut the Rope játékkal, amelyben még több izgalmas küldetés és fejtörő vár rád. Az újabb részben rengeteg új pálya és kaland vár rátok. Az új részben találkozhattok Rofo-val a repülő figurával, Toss-szal, aki a rugalmasságáról híres, természetesen az új részből sem hiányozhat az állandóan éhes Om Nom. A kis pufi arcú Lick is sokat fog segíteni a kalandjaid során, Boo, aki első ránézésre egy ilyesztő lény, de ha majd megismered, biztos a szívedbe fogod zárni. Blue, a kis kék kocka figura sokszor fog unott arcot vágni, úgyhogy a te feladatod lesz, hogy felvíditsd őt egy kis édességgel!

A Cut the Rope 2 játékban rengeteg pálya található, melyeket ha teljesítesz, újabb színes helyszínekre juthatsz el. Gyűjtsd a bónuszpontokat, vásárolj a begyűjtött pénzekből extrákat, segítségeket vagy különböző új ruházatokat Om Nom számára!

A játék indításához kattints az alábbi képre!

cut the rope logikai játékok lányos játékok lányos játék karácsonyi játék ünnepi játék szórakoztató játék fejtörő játék puzzle játék

0 Tovább

Papas Cheeseria - Éttermes játék

A Papa Louie játékok legújabb részében ezúttal a sajtok kerülnek a középpontba, ugyanis egy olyan étterembe kerül a főhős, ahol különféle sajtokból készült grillszendvicseket kell összeállítani. A feladatod most sem lesz egyszerű, hiszen a vendégek kívánságai nagyon furák is lehetnek. A játék elején a feladatod most sem lesz más, mint a többi Papa Louie éttermes játékban: fel kell venned a rendelést, majd irány a konyha. A konyhában össze kell állítanod a megrendelt grillszendvicseket, és ha jól dolgoztál, akkor borravalóban is részesülhetsz. A Papas Cheeseria játék során teljesítsd a naponta elvárt bevételt, és szerezz minél több pénzt az új hangszerek megvásárlására.

A játék elindításához csak egyszerűen kattints a képre!

Papas Cheeseria

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek