Végre magyar nyelven is elérhető az Upjers kiadó legújabb cukipofa játéka, a Wauies játék, melyben egy állatkereskedést kell vezetned.

Érdemes minden állatbarátnak kipróbálnia a játékot, hiszen ebben az ingyenes online játékban rengeteg édes kutyust, cicust és más házikedvencet ismerhettek meg. Ha szeretitek a kutyás játékokat, a cicás játékokat, akkor biztosan tetszeni fog nektek a Waiues játék is. Vessétek bele magatokat az üzleti életbe, mutassátok meg milyen ügyesek vagytok egy állatkereskedés tulajdonosaként. A feladatod egyszerű, egy ici pici üzletből több szintes bolttá virágoztass fel, ahol minden állatkedvelő megtalálja azt, amit keres. Minél kellemesebbé teszitek az állataitok számára a mindennapokat, annál többen fognak érdeklődni irántuk, illetve az üzletetek választéka iránt. Ha ügyesek lesztek, biztosan hatalmas tolongás lesz a boltodokban!

A Wauies játékba való regisztráció természetesen teljesen ingyenes, a képre kattintva máris beléphettek a kis állatok csodálatos birodalmába!

wauies wauies játék állatos játékok lányos játékok cicás játékok macskás játékok kutyás játékok kutya játékok macska játékok állatkereskedés gondozós játékok kiszolgálós játékok online játékok online cicás játék online kutyás játék cicás játék kutyás játék wauies online játék wauies regisztráció ingyen wauies