Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jane's hotel mánia

Jane hotelje ismét nyitva áll! Az oldalunkon megtalálhatod a Janes Hotel első részét, melyben a vendégek különböző kívánságait kellett kiszolgálnod. A mostani lányos játék ennek a Janes Hotel játéknak a folytatása. A kiszolgálós játékok között egy ékszerdarab ez a játék, hiszen remek grafika és kellemes hangulat jellemzi. A játékban Skócia, Egyiptom, Monaco és Oroszország városaiban kell a hoteleket vezetned. 

Az első helyszín Skócia, ahol ki kell szolgálnod a vendégeket. A mai lányos játék biztosan sok időre le fog kötni, hiszen rengeteg pálya és izgalom vár rád! Kattints a képre és máris indulhat a játék!

Janes Hotel Mánia játék

0 Tovább

Jane hotelja

Janes Hotel

Irányítsd Jane hoteljét! Fogadd a vendégeket, tegyél eleget a kívánságaiknak, mielőtt elveszítik a türelmüket! Add a kulcsot az érkező vendégeknek, szolgáld ki őket kávéval, ha szükségük van porszívózd ki a szobájukat. Figyelj a berendezéskre, mert ha elromlanak meg kell őket javíttatnod. Amint eléred a szint teljesítéséhez szükséges bevételt, nőni fog a szolgáltatások száma.

Janes Hotel

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2013.05.22.

Utolsó kommentek