Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papas Cheeseria - Éttermes játék

A Papa Louie játékok legújabb részében ezúttal a sajtok kerülnek a középpontba, ugyanis egy olyan étterembe kerül a főhős, ahol különféle sajtokból készült grillszendvicseket kell összeállítani. A feladatod most sem lesz egyszerű, hiszen a vendégek kívánságai nagyon furák is lehetnek. A játék elején a feladatod most sem lesz más, mint a többi Papa Louie éttermes játékban: fel kell venned a rendelést, majd irány a konyha. A konyhában össze kell állítanod a megrendelt grillszendvicseket, és ha jól dolgoztál, akkor borravalóban is részesülhetsz. A Papas Cheeseria játék során teljesítsd a naponta elvárt bevételt, és szerezz minél több pénzt az új hangszerek megvásárlására.

A játék elindításához csak egyszerűen kattints a képre!

Papas Cheeseria

0 Tovább

Berry Rush - Eperke és a többiek

Eperke nagyon népszerű mese a gyerekek körében, így a mai napon egy olyan lányos játékot hoztunk el nektek, amelynek főszereplője a kis Eperke. A feladatod az lesz, hogy a városon végigrohanva minél több gyümölcsöt gyűjts össze a finom ételekhez. Viszont Berry Bitty városa tele van veszéllyel.

Kerüld ki az akadályokat, ugord át az eléd gördülő sziklákon, csússz át a kapukon és gyűjtsd a finom epreket és más gyümölcsöket. A sok édesség és gyümölcs mellett próbálj meg minél több pénzérmét is begyűjteni. A játék végig különböző helyszíneken váltakozik. Egyszer egy őszi tájon kell futnod, de hirtelen eljön a tél és máris egy havas úton szaladsz tovább. Próbálj meg minél hosszabb utat befutni anélkül, hogy összeütköznél egy akadállyal!

Irány a játék: Berry Rush játék online

Eperke és a többiek

0 Tovább

My Dolphin Show 5 - Én delfin show-m 5

A népszerű delfines játék immáron az 5. részével jelentkezett. A My Dolphin Show játékot ki ne ismerné? A legújabb részben most is rengeteg izgalmas trükköt és mutatványt kell bemutatnod kedvenc delfineddel. A delfines játékok kedvelői ezúttal sem csalódhatnak. A My Dolphin Show játék ezúttal is elhozza a jókedvet, a szórakozást. Most is szükséged lesz az ügyességedre és a kreativitásodra. Végezd el a különféle mutatványokat a delfinnel, szerezz elismerést a nézők körében. A tökéletes mutatványokért pontokat, a pontokért pedig újabb delfin jelmezeket és további meglepetéseket vásárolhattok! Jó szórazást =)

My Dolphin Show 5 játék

0 Tovább

Rebarbarás pite

A mai napon a lányos játékos oldalunkra egy főzős játék kerül fel, méghozzá a Sarah főzős játékok közül egy. Sarah segítségével ezúttal egy finom édességet, egy rebarbarás pitét készíthetsz el. Minden lépést megmutat neked, így biztosan nem fogsz hibázni. Elsőként majd a tésztát kell összekeverned a játékban, azután pedig a rebarbarás tölteléket kell elkészítened. A játék következő lépésében pedig a sütést kell előkészítened.

Jó sütégetést mindenkinek!

Rebarbarás Pite játék

0 Tovább

Jane's hotel mánia

Jane hotelje ismét nyitva áll! Az oldalunkon megtalálhatod a Janes Hotel első részét, melyben a vendégek különböző kívánságait kellett kiszolgálnod. A mostani lányos játék ennek a Janes Hotel játéknak a folytatása. A kiszolgálós játékok között egy ékszerdarab ez a játék, hiszen remek grafika és kellemes hangulat jellemzi. A játékban Skócia, Egyiptom, Monaco és Oroszország városaiban kell a hoteleket vezetned. 

Az első helyszín Skócia, ahol ki kell szolgálnod a vendégeket. A mai lányos játék biztosan sok időre le fog kötni, hiszen rengeteg pálya és izgalom vár rád! Kattints a képre és máris indulhat a játék!

Janes Hotel Mánia játék

0 Tovább
«
12

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek