Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Főiskolai flört

Campus Flirting

A főiskolán rengeteg jóképű pasi fordul meg. A te feladatod, hogy magadba bolondítsd őket. Egyetlen nehézsége a játéknak, hogy több lány is el akarja ugyanezt érni. Szerezd meg magadnak az összes helyes srácot, és ne engedd a többi lánynak, hogy ők rabolják el a szíveiket. Kattints a kiszemelt delikvensre, és az egér kattintásokkal töltsd meg a szívedet. Ha hamarabb feltöltöd a szívet, akkor tiéd a pasi.

Főiskolai flört

0 Tovább

Roberto a mester szakács

Roberto Cookmaster

Robertó egy mexikói mesterszakács, aki most egy kicsit túl fűtötte a sütőjét. Rengeteg buborék képződött a konyhában. Sebaj, szamarára pattant és egy kis játékra hív téged! Segíts neki a lebegő buborékokon minél tovább fent maradni. Figyelj oda mert a sütő teteje és alja izzik a melegtől. Ha hozzáérsz, vége a játéknak. Egyél paprikát, attól szabadon durrogtathatod a buborékokat. A tüskés kaktuszokra viszont figyelj oda, mert azok is véget vetnek a játékodnak!

Robertó a mesterszakács

0 Tovább

Pláza torony

Tower Up

A mai következő csajos játék egy stratégiai menedzser játék. Ki ne járt volna plázákba, ki nem gondolt volna arra, hogy mi lenne ha ő lenne a vezetője, a kedvenc boltjait rakhatná bele. Most ebben a játékban te is átélheted milyen egy óriási plázát irányítani. A pláza különlegessége, hogy egy toronyépületben található, és így csakis felfelé építkezhetsz. Nagyon izgalmas üzleteket, boltokat, szórakozó egységeket építhetsz fel. A cél, hogy bevételre tegyél szert, és virágoztasd fel az üzleteidet. Legyen tiéd a legmagasabb üzletsor a városban, emelkedj ki közülük a játékban!

Tower Up

0 Tovább
12
»

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek