Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elza megfázott

Elza a Jégvarázs mese egyik főszereplője, egy kicsit megfázott a téli hidegben. Nem érzi túl jól magát, ezért testvérét Annát kéri meg, hogy segítsen rajta. A te feladod lesz, hogy elvégezd azokat a feladatokat, amit Anna szeretne csinálni. A lányos játék zenéje és hangulata teljesen visszaadja a népszerű Jégvarázs mese hangulatát. Gyógyítsd meg Anna segítségével Elsát és segíts nekik, hogy újra együtt nevessenek a játékban!

Elza megfázott játék

0 Tovább

Jane's hotel mánia

Jane hotelje ismét nyitva áll! Az oldalunkon megtalálhatod a Janes Hotel első részét, melyben a vendégek különböző kívánságait kellett kiszolgálnod. A mostani lányos játék ennek a Janes Hotel játéknak a folytatása. A kiszolgálós játékok között egy ékszerdarab ez a játék, hiszen remek grafika és kellemes hangulat jellemzi. A játékban Skócia, Egyiptom, Monaco és Oroszország városaiban kell a hoteleket vezetned. 

Az első helyszín Skócia, ahol ki kell szolgálnod a vendégeket. A mai lányos játék biztosan sok időre le fog kötni, hiszen rengeteg pálya és izgalom vár rád! Kattints a képre és máris indulhat a játék!

Janes Hotel Mánia játék

0 Tovább

Szuper anya 2

Super Mom 2

Vajon milyen lehet egy kisgyermekkel foglalkozni? Ebben a lányos játékban most kiderítheted, hiszen nem is egy, hanem egyből két kis poronttyal kell foglalkoznod. A Hint gombra kattintva láthatod, hogy az adott részben mit kell csinálnod. Minden pályán különböző szituációkban lesznek a kis babák, figyeld hogy mit kell csinálni, és figyelj oda arra is, hogy a kedvük ne lankadjon a játék során! Jó babázást :)

Szuper anya 2

0 Tovább

Lady Gaga Barbie

Lady Gaga Barbie

A mai játék egy barbie játék lesz, melyben egy Lady Gagához hasonló lányt kell kisminkelned és ruhába öltöztetned. A játék első részében a manikürhöz fontos eszközöket kell megtalálnod a polcokon, ezután a magát a manikürt kell elkészítened. A fealdat egyértelmű: varázsold széppé barbit!

Lady Gaga Barbie

0 Tovább

A hamburgerek visszavágnak

Papa Louie 2

Eddig a Papa Louie játékokban mindig te voltál a felszolgáló, hol hamburgert, hol taccót, hol egyéb más gyorséttermi ételt kellett elkészítened a vendégeknek. Ezúttal most változik a helyzet, hiszen, egy gonosz varázslat révén egy másik világba csöppensz bele. Itt a hamburgerek és a különböző hozzávalók uralják a világot. A legtöbb vásárolódat el is rabolták és egy ketrec mögé zárták. A feladatod a játékban az, hogy kiszabadítsd őket, és legyőzd a főgonosz hamburgert! Ha egy játékost kiszabadítottál, akkor bármikor válthatsz rá, és játszhatsz vele. Mindenkinek más és más tulajdonsága van. Lehet szükséged lesz majd rájuk! Jó játékot!

A hamburgerek visszavágnak

0 Tovább
«
12

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek