Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rhino Rush - Fuss a kis rinocérosszal

Manapság rengeteg futkosós, rohangálós játék van, de nem mindegyik nyújt kellemes szórakozást és kikapcsolódást. A mai játék, a Rhino Rush Stampede egy igazán üde hangulatú, vidám, szerethető játék, melyben a célod az, hogy minél távolabbra juss a kis kék rinocérosszal a pályán. Gyűjtsd a különböző gyümölcsöket, melyekből a sámán extrákat tud neked kikeverni. A pályán is találhatsz meglepetéseket, hiszen különböző óriás állatok vannak bezárva. Ha őket kiszabadítod, jutalmul egy kis ideig rajtuk lovagolva teljesítheted a pályát!

Rhino Rush - Fuss a kis rinocérosszal

0 Tovább

Jerry gyorsétterme

Jerrys Diner

Segíts Jerrynek az ismert rajzfilm hősnek vezetni a gyorséttermét. Fogadd a vendégeket, ültesd le a megfelelő helyekre. Ha intenek vedd fel tőlük a rendeléseket és várd meg, míg a szakács el nem készíti.  Ha készen van, kattints rá, majd vidd a megfelelő asztalhoz. Arra figyelj, hogy ne várasd meg a vendégeket, mert mérgesek lesznek és elmennek. A célod, hogy a napi pénzt megszerezd!

Jerrys Diner

0 Tovább

Tengerparti üzlet

Beach Resort

Itt a meleg, itt a nyár, sokan a tengerpartokon töltik a nyarat. Most ebben a csajos játékban tégesd is a tengerpartra fogunk elkalauzolni. A játék célja, hogy kiszolgáldt a különböző vendégeket a tengerbarti kisboltban. Ha megérkezik a vendég a játékba, akkor máris megjelenik a feje felett, hogy mit szeretne kérni. Keresd meg az üzletetben és kattints rá az adott termékre. Ha az asztalokhoz ülnek a vendégek, akkor a megfelelő ételt vagy italt vidd ki számukra. Figyelj a cápariasztó szirénára is, hiszen ha megjelenik a cápa ikon, akkor meg kell szólaltatnod azt. Ekkor kiúsznak a vendégek a partra. A játék során vásárolhatsz újabb egységeket is a kis tengerparti boltodba. A billentyűzet nyilaival tudsz majd mozogni a képernyőn, ha már túl nagy lesz az üzleted! Jó játékot!

Tengerparti üzlet

0 Tovább

Szuper anya 2

Super Mom 2

Vajon milyen lehet egy kisgyermekkel foglalkozni? Ebben a lányos játékban most kiderítheted, hiszen nem is egy, hanem egyből két kis poronttyal kell foglalkoznod. A Hint gombra kattintva láthatod, hogy az adott részben mit kell csinálnod. Minden pályán különböző szituációkban lesznek a kis babák, figyeld hogy mit kell csinálni, és figyelj oda arra is, hogy a kedvük ne lankadjon a játék során! Jó babázást :)

Szuper anya 2

0 Tovább

Lady Gaga Barbie

Lady Gaga Barbie

A mai játék egy barbie játék lesz, melyben egy Lady Gagához hasonló lányt kell kisminkelned és ruhába öltöztetned. A játék első részében a manikürhöz fontos eszközöket kell megtalálnod a polcokon, ezután a magát a manikürt kell elkészítened. A fealdat egyértelmű: varázsold széppé barbit!

Lady Gaga Barbie

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek