Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Naplopás az állatklinikán

Sarah ezúttal egy állatklinikára került, ahol a beteg állatokkal kell foglalkoznia, és különböző feladatokat ellátnia. Sajnos nem mindig akad munka, vagy ami akad, az a kislánynak nagyon unalmas. Ezért inkább úgy dönt, hogy valamivel lefoglalja magát. A Vet Slacking lányos játékban pont ez lesz a feladatod, a jobboldali mini-játékokat kell megoldanod úgy, hogy a doktor ne vegye észre. Ha bármikor meglátod hogy közeledik, gyorsan lépj ki a pillanatnyi mini-játékból. Az időd véges, hiszen hamarosan újabb munka következik. Addig kell az összes lányos játékot megoldanod, amíg le nem jár az időd!

Naplopás az állatklinikán

0 Tovább

Szuper anya 2

Super Mom 2

Vajon milyen lehet egy kisgyermekkel foglalkozni? Ebben a lányos játékban most kiderítheted, hiszen nem is egy, hanem egyből két kis poronttyal kell foglalkoznod. A Hint gombra kattintva láthatod, hogy az adott részben mit kell csinálnod. Minden pályán különböző szituációkban lesznek a kis babák, figyeld hogy mit kell csinálni, és figyelj oda arra is, hogy a kedvük ne lankadjon a játék során! Jó babázást :)

Szuper anya 2

0 Tovább

Repülőtéri kiszolgálás

Airport Rush

Segíts a repülőtéren az utasoknak megváltani a megfelelő jegyet. Vizsgáld át az utazók táskáját, és vedd ki azokat a tárgyakat, amiket tilos a repülőre vinni. Figyeld a terminálokat, ha éppen nyitva van az, amelyikre vár az aktuális utas, akkor felteheted őt a gépre. Teljesítsd a napi limitet, és szerezz minél több pénzt a játékban!

Repülőtéri kiszolgálás

0 Tovább

A hamburgerek visszavágnak

Papa Louie 2

Eddig a Papa Louie játékokban mindig te voltál a felszolgáló, hol hamburgert, hol taccót, hol egyéb más gyorséttermi ételt kellett elkészítened a vendégeknek. Ezúttal most változik a helyzet, hiszen, egy gonosz varázslat révén egy másik világba csöppensz bele. Itt a hamburgerek és a különböző hozzávalók uralják a világot. A legtöbb vásárolódat el is rabolták és egy ketrec mögé zárták. A feladatod a játékban az, hogy kiszabadítsd őket, és legyőzd a főgonosz hamburgert! Ha egy játékost kiszabadítottál, akkor bármikor válthatsz rá, és játszhatsz vele. Mindenkinek más és más tulajdonsága van. Lehet szükséged lesz majd rájuk! Jó játékot!

A hamburgerek visszavágnak

0 Tovább

Koktél lány

Cocktail Girl

Készíts koktélokat az érkező vendégeknek a bárban. Vedd fel a rendeléseket, és készítsd el a poharakban a különblegesebbnél különlegesebb italokat. Jól figyelj az összetevőkre, mert ha elrontod, akkor nem fog tetszeni a vendégeknek!

Koktél lány

0 Tovább
«
123

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek