Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Snail Bob 7

Sziasztok! A mai napon egy igazán izgalmas és aranyos csigás játékot hoztunk el nektek, méghozzá a Snail Bob 7 játékot. 

Ezúttal Csiga Bob egy álomszerű történetbe csöppen, ahol a feladata nem lesz más, mint legyőzni a gonosz sárkányt. Segítsd a kis állatot az útja során, kattints a különböző elemekre és tisztítsd meg a pályaszakaszt előtte. Állítsd őt irányba, gyorsítsd fel ha szükséges. Bónuszpontokért gyűjtsd az elrejtett csillagokat. Tovább Snail Bob játékok találhatóak az oldalunkon. Használjátok a jobboldali keresőt ;)

Snail Bob 7

0 Tovább

Farm Frenzy - Jégkorszak

A Farm Frenzy játékok minden játékos számára ismerősen csenghet. Ezúttal a Farm Frenzy játék 3. részéből a Jégkorszakos részt hoztuk el nektek. A Farm Frenzy farmos játékok mindig sok időre lekötik a játékosokat. A feladatod, hogy egy gazdaságot vezess a jeges vidéken. Az első részben könnyű lesz a feladatod, hiszen csak a begyűjtött halakat kell odaadnod a pingvinjeidnek. A Farm Frenzy lányos játék rengeteg pályát és épületet hoz el nektek. Természetesen a feladatotok minden egyes pályán megszerezni az előírt pénzmennyiséget. Építsd épületeket, fejleszd azokat és add el a megtermelt termékeidet a piacon. Vigyázz a jegesmedvékkel, hiszen ha megjelenik a pályán, hamar megeszi az állataidat. Ekkor nem kell mást tenned, mint a medvére kattintani annyiszor, amíg be nem kerül a ketrecbe. Ha sikerült befognod a medvét, akkor mehet a piacra, ott elég jó áron meg tudsz tőle szabadulni. Vásárolj egyre job autókat, szállítóeszközöket, amelyekkel még több árut tudsz majd egy fuvarral elszállítani. Légy ügyes, és teljesítsd a küldetéseket ebben a lányos, csajos játékban!

Farm Frenzy Ice Age játék

0 Tovább

Topmodell leszek

Sziasztok! A mai játékban egy álmodozó tinilány történetébe csöppenhettek bele, méghozzá nem is akármilyenbe. A mai lányos játék oldalunk egy izgalmas kiszolgálós, menedzseres, éttermes játékot hozott el nektek.

A Waitress Adventures játékban egy eleinte nem túl szép leányzót kell alakítanotok, akinek kedvenc műsora a tévében a topmodelles műsor. Eddig csak álmodozott, hogy ő is egyszer topmodell lesz, de most változott a helyzet. Elhatározta, hogy megvalósítja álmait, és még ha lehetetlennek is tűnik, de egyszer eljut a kifutókra!

Segíts neki munkájában, először egy étteremben kap pincérnői állást. Szolgáld ki a vendégeket, és keress pénzt. A pénzből szépítsd meg magadat, járj konditerembe és varázsolj magadnak egy csodálatosan új külsőt.

Topmodell leszek

0 Tovább

Youda Farmer 3

A mai lányos játékok blogunk legújabb bejegyzése ezúttal egy farmos játék lesz, méghozzáa a Youda Farmer 3 személyében. A Youda Farmer sorozat harmadik részében is rengeteg tenni való akad a vidéken. Elsőként rögtön egy tejcsárdát kell építened, de sajnos nincs elég fa a megépítéséhez. Ezért az erdőből kell hozzá deszkákat szerezned, majd elszállítani azokat az építkezésre. Ha megvagy, már fel is építheted legújab épületedet a játékban.

A játék szezonális címet kapta, nem véletlen hiszen rögtön egy téli epizóddal kezdődik a játék!

Kattints a képre, és már indulhat is az őrületes farm játék! :)

Youda Farmer 3

0 Tovább

My Free Zoo - Én kicsi állatkertem

Szeretnél egy igazi modern állatkertet vezetni? Most megteheted! Ebben az online ingyen játszható állatkert szimulátorban saját állatkerted lehet. Nem kell mást tenned, mint regisztrálni a játékba, és már meg is kezdheted az álmaidat megvalósítani. A My Free Zoo játék lehetőseg ad neked, hogy különféle egzotikus állatokat is az állatkertedbe vásárolj. Gazdálkodj jól a pénzzel, építs különböző épületeket, szépítsd a parkodat. Fontos, hogy a látogatóidra is odafigyelj a játékban, hiszen ők hozzák a bevételt az állatkertednek. Építs gyönyörű dekorációkat, büféket és szórakozást nyújtó épületeket parkodba. Légy ügyes, és legyél te a legjobb, legprofibb állatkertigazgató!

My Free Zoo

0 Tovább
«
12

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek