Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti csibe gondozó

Sziasztok lányos játék rajongók! Először is minden kedves ólvasónknak szeretnénk kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!

Az ünnepek közepette azért reméljük marad időtök játszani is, ezért egy igazán ünnepi játékot hoztunk el nektek. A Húsvéti csibe gondozó játékban egy kis csibét kell kikeltened a tojásból. Elsőként választanod kell egy hímes tojást, majd ezután a keltetőgéppel ki kell keltened a kiscsibét. Az hogy éppen milyen színű csibe fog kikelni, az a véletlen műve :) 

Gondozd és foglalkozz vele rendesen, és élvezzétek együtt a húsvéti ünnepet!

Húsvéti csibe gondozó játék

0 Tovább

Szórakozás a fitness teremben

Sarah ismét új játékban jelentkezik, ezúttal egy fitness teremben fogod újra látni. A személyes edzője rengeteg unalmas és fárasztó feladatot oszt ki neki minden nap. Ezt a kis csintalan lány, Sarah hamar megelégelte. Így hát neki látott, és szétnézett a teremben, mivel is tudná még elütni az idejét. Kattints a képernyő jobb oldalán található minijátékokra, és végezz velük a megadott időn belül. Egy dologra kell csak figyelned a játékban, hogy az edződ mindezekből semmit se vegyen észre! Légy ügyes a játékokban, és figyelj az edzőre is fél szemmel!

Gym Slacking

0 Tovább

Az én delfin show-m 3

A lányos játék sorozatunk mai kiszemeltje egy igazán aranyos és kedves játék lesz. A My Dolphin Show 3 játék ezúttal már a harmadik a sorozatban. Ezúttal is egy aranyos kis szürke delfint kell irányítanod a játékban. A játék menete nem változott az előző részekhez képest, minél több trükköt és ügyes megoldást kell csinálnod a víz alatt illetve a víz felett. Szórakoztasd a kilátogató közönséget. Vigyázz arra, hogy ne lankadjon a figyelmük. Az oktatóidtól mindig megkapod az utasítást, mit is kell éppen csinálnod. A legtöbb játék labdás játék lesz vagy karikás. Ugorj át a levegőben elhelyezett óriás hullahopp karikákon, vagy éppen üsd be a labdát a kosárba. Ha ügyes vagy a közönség ovációja nem fog elmaradni! Légy ügyes és szerezz minél több pontot!

A másidik részt itt találjátok meg: My Dolphin Show 2

My Dolphin Show 3

0 Tovább

Hajas szalon

Hair Beauty Salon

Elgondolkoztál már azon, milyen is lehet egy igazi fodrászüzletben dolgozni? Most ebben a lányos játékban kipróbálhatod, hogy milyen is egy hajvágó üzlet mindennapjai! Fogadd a vendégeket és ültesd a megfelelő székbe. Hogy hová is kell ültetni? Azt a felettük található kis felhő mutatja. Ha beültetted őket a megfelelő székbe márcsak a hajvágás vár rád. Válaszd ki a baloldali asztalról a megfelelő eszközt, és a megjelenő nyilak mentén húzd végig az egeredet! Ha ügyes voltál, a munkádért megfelelő borravalót kapsz! Jó játékot!

Hajas szalon

0 Tovább

Állatkerti naplopás Sarahval

Zoo Slacking

Sarah a nyári szünetben az állatkertbe ment, és itt sem telhet el úgy az idő, hogy ne játsszon kedvére! Itt is egy dologra kell majd figyelned, hogy az állatkert őre ne vegyen észre. A képernyő jobb oldalán láthatod a mini játékok ikonjait, ezekkel kell játszanod. Figyelj az idődre, mert ha lejár akkor vége a játéknak! Légy ügyes, szemfüles és gyors. Jó játékot kívánunk mindenkinek :)

Állatkerti naplopás Sarahval

0 Tovább
«
123

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek