Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Farm Mánia 2

A Farm Mania első részét már megismerhettétek, ezúttal egy újabb részt mutatunk be. Ebben a részben még több dolgot kell majd csinálnod, még több feladat vár rád a szeretett farm körül. A családtagok ismét segítségedre lesznek. Első pályán a nagypapa fog segédkezni neked, a kutat fogja kezelni. Ültesd el a tökmagokat és öntözd meg azokat.  Ha megnőttek, kapáld körbe a növényeket, majd szedd le. Ezután már csak a számárkocsira kell tenned, és eladni a piacon. A feladatod minden egyes pálya előtt le lesz írva. Milyen növényből mennyit kell eladnod ahhoz, hogy teljesítsd az adott szintet. Légy ügyes a Farm Mania 2 játékban is, és juss el a játékban minél tovább!

Farm Mánia 2

0 Tovább

Bomb It 6

Régen történt frissítés az oldalon, ezért elnézést kérünk. Igyekszünk folytatni a megévő játékok bővítését! A mai játékban egy izgalmas ügyességi játékot a Bomb It 6 játékot mutatjuk be. A játéknak már több része megjelent és mindegyik hatalmas sikert aratott. A játék nem igazán lányos játék, de a körités, és a színek, és maga az élmény miatt gondoltuk bemutatjuk nektek. A játékban több játékmód közül válogathatsz. A célod, minden egyes módban más lesz, de egy biztos, mindenhol bombákat kell majd a Space-szel lerakosgatnod!

Bomb It 6

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2014.02.14.
2013.09.13.

Utolsó kommentek