Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti csibe gondozó

Sziasztok lányos játék rajongók! Először is minden kedves ólvasónknak szeretnénk kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!

Az ünnepek közepette azért reméljük marad időtök játszani is, ezért egy igazán ünnepi játékot hoztunk el nektek. A Húsvéti csibe gondozó játékban egy kis csibét kell kikeltened a tojásból. Elsőként választanod kell egy hímes tojást, majd ezután a keltetőgéppel ki kell keltened a kiscsibét. Az hogy éppen milyen színű csibe fog kikelni, az a véletlen műve :) 

Gondozd és foglalkozz vele rendesen, és élvezzétek együtt a húsvéti ünnepet!

Húsvéti csibe gondozó játék

0 Tovább

Madárfióka tojások 2

Robbed Eggs 2

A mai lányos játék egy izgalmas tojáslövős játék lesz. A madár mamának kipottyantak a tojások a fészekből. Segíts neki visszajuttatni a kis kikelés előtt álló madárfiókákat a biztonságos fészekbe. Irányítsd a tojás lövő ágyút úgy, hogy a tojások a többi színes tojás mellett landoljonak. Fontos, hogy ne törd őket össze, vagy csak akkor, nagyon szükséges. Vigyázz, mert csak 5 tojásod van minden egyes pályán!

Madárfióka tojások 2

0 Tovább

Húsvéti rosszalkodás

Easter Slacking

Közeleg a húsvét, így hát egy húsvéti játékkal kedveskedünk nektek. Sarah, a kislány már nagyon várja a húsvétot, viszont sajnos bent kell dolgoznia a munkahelyén. Segíts neki elvégezni a húsvéti teendőit, mint például a tojás festést, a csoki tojások felfalását, és még sok érdekes mini feladatot. Egy dologra kell figyelned ebben a lányos játékban, hogy a főnök ne vegye észre, hogy Sarah nem a munkájával foglalkozik! :)

Easter Slacking

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek