Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Állatkerti naplopás Sarahval

Zoo Slacking

Sarah a nyári szünetben az állatkertbe ment, és itt sem telhet el úgy az idő, hogy ne játsszon kedvére! Itt is egy dologra kell majd figyelned, hogy az állatkert őre ne vegyen észre. A képernyő jobb oldalán láthatod a mini játékok ikonjait, ezekkel kell játszanod. Figyelj az idődre, mert ha lejár akkor vége a játéknak! Légy ügyes, szemfüles és gyors. Jó játékot kívánunk mindenkinek :)

Állatkerti naplopás Sarahval

0 Tovább

A hamburgerek visszavágnak

Papa Louie 2

Eddig a Papa Louie játékokban mindig te voltál a felszolgáló, hol hamburgert, hol taccót, hol egyéb más gyorséttermi ételt kellett elkészítened a vendégeknek. Ezúttal most változik a helyzet, hiszen, egy gonosz varázslat révén egy másik világba csöppensz bele. Itt a hamburgerek és a különböző hozzávalók uralják a világot. A legtöbb vásárolódat el is rabolták és egy ketrec mögé zárták. A feladatod a játékban az, hogy kiszabadítsd őket, és legyőzd a főgonosz hamburgert! Ha egy játékost kiszabadítottál, akkor bármikor válthatsz rá, és játszhatsz vele. Mindenkinek más és más tulajdonsága van. Lehet szükséged lesz majd rájuk! Jó játékot!

A hamburgerek visszavágnak

0 Tovább

Tom és Jerry - Éjszakai falatozás

Tom and Jerry - Midnight Snack

Tom és Jerry éjszaka alszanak, de Jerry néha alvajár. Segíts az alvajáró Jerrynek összegyűjteni a pályáról a sajtokat úgy, hogy Tom ne ébredjen fel. Psszt, ne csapj nagy zajt! Helyezd el a képernyő bal alsó sarkában található nyilakat a négyzethálós pályára úgy, hogy Jerry összeszedje a kulcsokat és a sajtfalatkákat! Légy ügyes, és csöndes! :)

Tom és Jerry - Éjszakai falatozás

0 Tovább

Jane hotelja

Janes Hotel

Irányítsd Jane hoteljét! Fogadd a vendégeket, tegyél eleget a kívánságaiknak, mielőtt elveszítik a türelmüket! Add a kulcsot az érkező vendégeknek, szolgáld ki őket kávéval, ha szükségük van porszívózd ki a szobájukat. Figyelj a berendezéskre, mert ha elromlanak meg kell őket javíttatnod. Amint eléred a szint teljesítéséhez szükséges bevételt, nőni fog a szolgáltatások száma.

Janes Hotel

0 Tovább

Bébi gondozó

Baby Cure Care

A szülők nagyon aggódnak, ezért mindig beviszik a gondozóba a gyerkőcüket. A te feladatod ellátni őket, és meggyógyítani! Vedd el az apukától vagy az anyukától a kis babát és adj neki gyógyszert és fektesd le. A játék során pénzt kapsz a szülőktől, amit a fejlesztésekre szánhatsz. A baba gondozós lányos játékok mindig nagy sikernek örvendenek, próbáld ki te is!

Bébi gondozó

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek