Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Monkey Go Happy Western

Megérkezett a legújabb Monkey Go Happy rész. Ezúttal a távoli vadnyugatra látogattak el a szomorú majmok. A feladatod most sem lesz más, mint felvidítani őket. Látogasd körbe a helyszíneket és figyeld meg az embereket. Gyűjtsd be a hasznos tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen.

A városban egy nyeregre van szüksége a lovasnak, a városon kívül pedig az indián kér 30 darab nyílvesszőt. Gyűtsd be mindet, és segítsd a kis majmokat, hogy újra vidámak legyenek. A játék során rengeteg rejtett jelet találhatsz, melyek hasznos információkat rejtenek. Nézd meg őket, és használd fel azokat a fejtörők megoldásához.

Monkey Go Happy Western játék

0 Tovább

Szórakozás a fitness teremben

Sarah ismét új játékban jelentkezik, ezúttal egy fitness teremben fogod újra látni. A személyes edzője rengeteg unalmas és fárasztó feladatot oszt ki neki minden nap. Ezt a kis csintalan lány, Sarah hamar megelégelte. Így hát neki látott, és szétnézett a teremben, mivel is tudná még elütni az idejét. Kattints a képernyő jobb oldalán található minijátékokra, és végezz velük a megadott időn belül. Egy dologra kell csak figyelned a játékban, hogy az edződ mindezekből semmit se vegyen észre! Légy ügyes a játékokban, és figyelj az edzőre is fél szemmel!

Gym Slacking

0 Tovább

Snail Bob 5 - A kiscsiga szerelmi sztorija

A mai lányos játékban ezúttal egy kis csiga lesz a főszereplő, a Snail Bob 5 játék immáron a sorozat ötödik része, melyben ezúttal egy szerelmi történet főszereplője lesz a csigabiga. A játék egy kis gondolkodást is igénybe vesz, hiszen a pályák nagy részén az eszedet kell majd használni. Egy napon Bob a csiga, csúszott mászott az erdőben, amikor is észrevett egy plakátot, melyen egy gyönyörűséges csigabige énekest látott. Nem kellett egy másodperc sem, rögtön beleszerett. Gyorsan ki is kereste kedvenc fejfedőjét és elindult, hogy felkeresse őt. A feladatod, hogy segíts neki eljutni a pályákon található kijárathoz. Kattints a különböző tárgyakra és tisztítsd meg Snail Bob előtt az utat!

Snail Bob 5

0 Tovább

Naplopás az állatklinikán

Sarah ezúttal egy állatklinikára került, ahol a beteg állatokkal kell foglalkoznia, és különböző feladatokat ellátnia. Sajnos nem mindig akad munka, vagy ami akad, az a kislánynak nagyon unalmas. Ezért inkább úgy dönt, hogy valamivel lefoglalja magát. A Vet Slacking lányos játékban pont ez lesz a feladatod, a jobboldali mini-játékokat kell megoldanod úgy, hogy a doktor ne vegye észre. Ha bármikor meglátod hogy közeledik, gyorsan lépj ki a pillanatnyi mini-játékból. Az időd véges, hiszen hamarosan újabb munka következik. Addig kell az összes lányos játékot megoldanod, amíg le nem jár az időd!

Naplopás az állatklinikán

0 Tovább

Szuper anya 2

Super Mom 2

Vajon milyen lehet egy kisgyermekkel foglalkozni? Ebben a lányos játékban most kiderítheted, hiszen nem is egy, hanem egyből két kis poronttyal kell foglalkoznod. A Hint gombra kattintva láthatod, hogy az adott részben mit kell csinálnod. Minden pályán különböző szituációkban lesznek a kis babák, figyeld hogy mit kell csinálni, és figyelj oda arra is, hogy a kedvük ne lankadjon a játék során! Jó babázást :)

Szuper anya 2

0 Tovább
«
123

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek