Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Farmerella

Segíts a kislánynak gondozni a farmot. A népszerű Big Farm farmos játékhoz hasonlóan itt is izgalmas kalandokban lehet részed. Első feladatod például egy zöldség termesztése lesz, azon belül is pontosan 5 darab bokrot kell ültetned.

Kattints a boltra, és vásárolj 5 darabot az adott zöldségből (egyelőre csak azt tudod megvásárolni, mert a többi le lesz zárva). Ezután ültesd el a zöldség magodat a földbe. HA készen vagy máris kezdhetsz locsolni. Válaszd ki a locsolókannát az eszköztáradból és irány a kút. Töltsd tele vízzel, és öntözd körbe a veteményesedet.

Ha ez is megvan, akkor már csak várnod kell, hogy kikeljen a növényed. Ha kikeltek, akkor le is arathatod a kaszáddal. 

A Farmerella lányos játékban rengeteg izgalomra és kalandra számíthatsz. A növényeken kívül állatokat is kell majd gondoznod, akik különböző termékeket adnak számodra. Légy ügyes, és vezesd jól a farmodet!

Farmerella

0 Tovább

Youda Farmer 3

A mai lányos játékok blogunk legújabb bejegyzése ezúttal egy farmos játék lesz, méghozzáa a Youda Farmer 3 személyében. A Youda Farmer sorozat harmadik részében is rengeteg tenni való akad a vidéken. Elsőként rögtön egy tejcsárdát kell építened, de sajnos nincs elég fa a megépítéséhez. Ezért az erdőből kell hozzá deszkákat szerezned, majd elszállítani azokat az építkezésre. Ha megvagy, már fel is építheted legújab épületedet a játékban.

A játék szezonális címet kapta, nem véletlen hiszen rögtön egy téli epizóddal kezdődik a játék!

Kattints a képre, és már indulhat is az őrületes farm játék! :)

Youda Farmer 3

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2014.06.06.
2014.04.14.

Utolsó kommentek