Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Álom esküvő

Dream Wedding - Hidden Objects

Ismét egy esküvői hidden object játékot mutatunk be nektek. A játékban meg kell keresned a különböző helyszíneken azokat az esküvői kellékeket, amelyek az oldal alján fel vannak sorolva. A játékhoz egy kis angol tudás szükséges.

Dream Wedding

0 Tovább

Esküvői szalon

My Bridal Boutique

Ebben az esküvői játékban egy butikot kell vezetned. A lányos játékok közül a butikos, boltvezetős játékok mindig a kedvencek közé tartozott. Ez a játék is remek szórakozást nyújt bárkinek. Vezesd a boltodat jól, fogadd a kuncsaftokoat, és segíts nekik a választásban.

My Bridal Boutique

0 Tovább

Személyes bevásárló 6

Personal Shopper 6

Itt az újabb bevásárlós, tárgykeresős játék. Az előző részben a főszereplő megházasodott, de most a barátnőjének jött el az esküvője. Segíts neki összegyűjteni a pályákról a szükséges dolgokat. Különböző üzletekben, különböző tárgyak vannak elrejtve. A képernyő alján találhatod a körvonalát annak a tárgynak, amit keresned kell. Figyelj az idődre is, hiszen az üzletek hamar bezárnak!

Personal Shopper 6

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek