Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mini Pets

Mini Pets

Játssz kedvenc háziállataiddal a Mini Pets játékban. Építs egy saját kis állatkertet, melyben te választod ki milyen állatokat szeretnél berakni. Építsd egy kis kutyaólat, szerezz hozzá egy kutyát és már el is kezdted a játékot! Fejleszd az állatok házait, szerezz kis babákat, és a vendégeket is szolgáld ki különféle boltokkal. Építs, tervezz és gyönyörködj a munkádban. Játszhatsz vendégként is a játékban, de akár kezdhetsz is egy regisztrált játékot, ahol elmentheted meglévő kis állat farmodat! Jó játékot kívánunk!

Mini Pets

0 Tovább

Hopy az ijesztgető kis dinó

Hopy Boo

Hopy egy szelíd aranyos dinoszaurusz gyerek, aki mint minden gyerek szeret rosszalkodni. Ő akkor érzi jól magát, ha az ártatlan embereket kicsit megijesztheti rémisztő hangjával. A mai lányos játékban a feladatod tehát az lesz, hogy a kis dinóval odajuss az emberek közelébe, és rájuk kiálts, hogy megijedjenek. Kattints a különböző tárgyakra a pályán, hogy megtisztítsd az utat Hopy előtt! Jó sóorakozást! :)

Hopy a kis dinó

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek