Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hamburgerek visszavágnak

Papa Louie 2

Eddig a Papa Louie játékokban mindig te voltál a felszolgáló, hol hamburgert, hol taccót, hol egyéb más gyorséttermi ételt kellett elkészítened a vendégeknek. Ezúttal most változik a helyzet, hiszen, egy gonosz varázslat révén egy másik világba csöppensz bele. Itt a hamburgerek és a különböző hozzávalók uralják a világot. A legtöbb vásárolódat el is rabolták és egy ketrec mögé zárták. A feladatod a játékban az, hogy kiszabadítsd őket, és legyőzd a főgonosz hamburgert! Ha egy játékost kiszabadítottál, akkor bármikor válthatsz rá, és játszhatsz vele. Mindenkinek más és más tulajdonsága van. Lehet szükséged lesz majd rájuk! Jó játékot!

A hamburgerek visszavágnak

0 Tovább

Főiskolai flört

Campus Flirting

A főiskolán rengeteg jóképű pasi fordul meg. A te feladatod, hogy magadba bolondítsd őket. Egyetlen nehézsége a játéknak, hogy több lány is el akarja ugyanezt érni. Szerezd meg magadnak az összes helyes srácot, és ne engedd a többi lánynak, hogy ők rabolják el a szíveiket. Kattints a kiszemelt delikvensre, és az egér kattintásokkal töltsd meg a szívedet. Ha hamarabb feltöltöd a szívet, akkor tiéd a pasi.

Főiskolai flört

0 Tovább

Barbie wellnessz

Barbie Massage Day

Barbie kikapcsolódásra vágyik a fárasztó hétköznapokban. Így hát elhatározta hogy elmegy egy wellness szállodába, és befizeti magát egy jó kis masszázsra. A legjobb szakértőt választotta ki, méghozzá téged. Segíts neki ellazulni, masszírozd meg Barbit! Pakold a köveket a forró vízbe, majd ha megmaszíroztad Barbie hátát, akkor pakold fel őket a hátára. Légy ügyes masszőr!

Barbie wellnessz

0 Tovább

Tom és Jerry - Éjszakai falatozás

Tom and Jerry - Midnight Snack

Tom és Jerry éjszaka alszanak, de Jerry néha alvajár. Segíts az alvajáró Jerrynek összegyűjteni a pályáról a sajtokat úgy, hogy Tom ne ébredjen fel. Psszt, ne csapj nagy zajt! Helyezd el a képernyő bal alsó sarkában található nyilakat a négyzethálós pályára úgy, hogy Jerry összeszedje a kulcsokat és a sajtfalatkákat! Légy ügyes, és csöndes! :)

Tom és Jerry - Éjszakai falatozás

0 Tovább

Koktél lány

Cocktail Girl

Készíts koktélokat az érkező vendégeknek a bárban. Vedd fel a rendeléseket, és készítsd el a poharakban a különblegesebbnél különlegesebb italokat. Jól figyelj az összetevőkre, mert ha elrontod, akkor nem fog tetszeni a vendégeknek!

Koktél lány

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek