Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papas Bakeria

Egy újabb Papas éttermes játékot mutatunk be nektek. Ezúttal egy pite sütő étteremben kell kiszolgálnod az éhesebbnél éhesebb vendégeket. A Papas Bakeria játék az előző részsekhez hasonlóan már most nagy sikernek örvend. A népszerű kiszolgálús játék ezúttal is egy rövid történettel indul, melyben a kiválasztott főszereplődet nézheted végig, ahogy megkapja Papa Louie-tól a munkát. Természetesen a főhős, most sem pont erre munkára számított :)

A játék első részében megtanulhatod, hogyan is kell elkészítened a finomabbnál finomabb töltött, gyümölcsös pitéket. Elsőként meg kell sütnöd a megfelelő tésztát, majd fel kell töltened a kiválasztott töltelékkel. A sütés után a díszítést is neked kell elvégezned. Ha minden kész, mehet ki a vendégnek a kész étel. Most is, mint minden részben a vendégek értékelik az elkészült süteményt. Ha ügyes voltál, biztosan nem fog elmaradni a borravaló!

Jó játékot mindenkinek! A Papas Bakeria játék elindításához kattints a képre!

Papas Bakeria játék

0 Tovább

Papas Cheeseria - Éttermes játék

A Papa Louie játékok legújabb részében ezúttal a sajtok kerülnek a középpontba, ugyanis egy olyan étterembe kerül a főhős, ahol különféle sajtokból készült grillszendvicseket kell összeállítani. A feladatod most sem lesz egyszerű, hiszen a vendégek kívánságai nagyon furák is lehetnek. A játék elején a feladatod most sem lesz más, mint a többi Papa Louie éttermes játékban: fel kell venned a rendelést, majd irány a konyha. A konyhában össze kell állítanod a megrendelt grillszendvicseket, és ha jól dolgoztál, akkor borravalóban is részesülhetsz. A Papas Cheeseria játék során teljesítsd a naponta elvárt bevételt, és szerezz minél több pénzt az új hangszerek megvásárlására.

A játék elindításához csak egyszerűen kattints a képre!

Papas Cheeseria

0 Tovább

Farmerella

Segíts a kislánynak gondozni a farmot. A népszerű Big Farm farmos játékhoz hasonlóan itt is izgalmas kalandokban lehet részed. Első feladatod például egy zöldség termesztése lesz, azon belül is pontosan 5 darab bokrot kell ültetned.

Kattints a boltra, és vásárolj 5 darabot az adott zöldségből (egyelőre csak azt tudod megvásárolni, mert a többi le lesz zárva). Ezután ültesd el a zöldség magodat a földbe. HA készen vagy máris kezdhetsz locsolni. Válaszd ki a locsolókannát az eszköztáradból és irány a kút. Töltsd tele vízzel, és öntözd körbe a veteményesedet.

Ha ez is megvan, akkor már csak várnod kell, hogy kikeljen a növényed. Ha kikeltek, akkor le is arathatod a kaszáddal. 

A Farmerella lányos játékban rengeteg izgalomra és kalandra számíthatsz. A növényeken kívül állatokat is kell majd gondoznod, akik különböző termékeket adnak számodra. Légy ügyes, és vezesd jól a farmodet!

Farmerella

0 Tovább

Monkey Go Happy Tales

A mai játék a már jól ismert Monkey Go Happy játékok újabb epizódja lesz, melyben egy izgalmas kalandba keveredetsz az ismerős majom figurákkal. A játék címe: Monkey Go Happy Tales. 

A játékban ezúttal 4 különböző rejtélyt kell megoldanod, minden pályán egy különleges kaland vár rád. Mindenhol meg kell találnod az elveszett kis majmot, ez persze nem lesz egyszerű. Gyűjtsd össze a tárgyakat a pályákon és hanszáld őket a megfelelő helyen. Ha minden pályát megoldottál, akkor elérhetővé válik a végső kaland a játékban!

Monkey Go Happy Tales

0 Tovább

Húsvéti csibe gondozó

Sziasztok lányos játék rajongók! Először is minden kedves ólvasónknak szeretnénk kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!

Az ünnepek közepette azért reméljük marad időtök játszani is, ezért egy igazán ünnepi játékot hoztunk el nektek. A Húsvéti csibe gondozó játékban egy kis csibét kell kikeltened a tojásból. Elsőként választanod kell egy hímes tojást, majd ezután a keltetőgéppel ki kell keltened a kiscsibét. Az hogy éppen milyen színű csibe fog kikelni, az a véletlen műve :) 

Gondozd és foglalkozz vele rendesen, és élvezzétek együtt a húsvéti ünnepet!

Húsvéti csibe gondozó játék

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek