Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bomb It 7


Megérkezett a Bomb It játéksorozat legújabb része, a Bomb It 7 játék, melyben újabb izgalmak, rengeteg újítás és fantasztikus játékmenet vár rád. A Bomb It sorozat a népszerű klasszikus a Bomberman játékmenetét vette alapul. A készítők az eredeti játékot fűszerzték meg egy kicsit és így lett a Bomb It.

A játékban több játékmód közül is válogathatsz, melyek a következők:

- Arcade : ez a legnépszerűbb játékmód, itt az nyeri a játékot, aki mindenkit elintéz a pályán

- Battle Royale: ebben a játékmódban a győztes az lesz, aki 10 ellenfelet el tud intézni

- New Pacman: itt a Pac-man játék szabályai érvényesek, azaz az nyer, aki leghamarabb megszerzi a 100 darab pénzérmét

- Star Collector: gyűjts össze a csillagokat a pályán

- Ice Man: ebben a módban 10 darab szörnyet kell lefagyasztanod.

Bármelyik játékmódot is választod, rengeteg extra és bónusz vár rád, melyek segíthetnek majd a játékban. Jó szórakozást kívánunk a Bomb It 7 játékhoz!

Bomb It 7

0 Tovább

Bomb It 6

Régen történt frissítés az oldalon, ezért elnézést kérünk. Igyekszünk folytatni a megévő játékok bővítését! A mai játékban egy izgalmas ügyességi játékot a Bomb It 6 játékot mutatjuk be. A játéknak már több része megjelent és mindegyik hatalmas sikert aratott. A játék nem igazán lányos játék, de a körités, és a színek, és maga az élmény miatt gondoltuk bemutatjuk nektek. A játékban több játékmód közül válogathatsz. A célod, minden egyes módban más lesz, de egy biztos, mindenhol bombákat kell majd a Space-szel lerakosgatnod!

Bomb It 6

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2014.03.26.
2013.09.13.

Utolsó kommentek