Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cut the Rope 2

Om Nom, az édes kis figura visszatér a Cut the Rope játék második részében új szereplőkkel és játékelemekkel. Játssz a legújabb Cut the Rope játékkal, amelyben még több izgalmas küldetés és fejtörő vár rád. Az újabb részben rengeteg új pálya és kaland vár rátok. Az új részben találkozhattok Rofo-val a repülő figurával, Toss-szal, aki a rugalmasságáról híres, természetesen az új részből sem hiányozhat az állandóan éhes Om Nom. A kis pufi arcú Lick is sokat fog segíteni a kalandjaid során, Boo, aki első ránézésre egy ilyesztő lény, de ha majd megismered, biztos a szívedbe fogod zárni. Blue, a kis kék kocka figura sokszor fog unott arcot vágni, úgyhogy a te feladatod lesz, hogy felvíditsd őt egy kis édességgel!

A Cut the Rope 2 játékban rengeteg pálya található, melyeket ha teljesítesz, újabb színes helyszínekre juthatsz el. Gyűjtsd a bónuszpontokat, vásárolj a begyűjtött pénzekből extrákat, segítségeket vagy különböző új ruházatokat Om Nom számára!

A játék indításához kattints az alábbi képre!

cut the rope logikai játékok lányos játékok lányos játék karácsonyi játék ünnepi játék szórakoztató játék fejtörő játék puzzle játék

0 Tovább

Monkey Go Happy Turkey

A népszerű majmos játék, a Monkey Go Happy játék legújabb része ezúttal az ameriakai hálaadás alkalmából került kiadásra. A tavalyi évben is készült hasonló játék az alkotók tollából.

Az idei évben, a hálaadás napi majmos játékban a célod az lesz, hogy összeállítsd a hállaadás napi vacsorát. Ehhez körbe kell járnod a helyszínt, beszélned kell a különféle emberrek. Meg kell tudnod, kinek, mire van szüksége, és mindezeket meg is kell szerezned. A pályákon rengeteg almát találsz szétszórva, próbáld meg ezeket mind begyűjteni magadnak, mert később szükséged lehet majd rá.

A karácsony közeledtével mindenki már az ünnepekre készül, van aki már most hallgatja a karácsonyi dalokat, és keresgéli milyen ajándékokat vásárolhat a szeretteinek. A hálaadás ünnep, a karácsony mellett az Egyesült Államok egyik legnagyobb ünnepe. Az ünnepet eleinte minden november utolsó csütörtökén ünnepelték, de később módosították arra, hogy a hállaadás ünnepét november 4. csütörtökén ünnepeljék. Ez ebben az évben november 26-ára esett.

Segítsd hát a Monkey Go Happy Turkey játékban a kis majmot, hogy az ünnep feledhetetlen legyen számára!

monkey go happy majmos játék majmos játékok monkey go happy játékok hálaadás thanksgiving pulyka amerika amerikai ünnep ünnepi játék játék játékok kaland játékok ingyenes kaland játékok majom játék
Monkey Go Happy Turkey

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2015.12.19.

Utolsó kommentek