Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Farmerella

Segíts a kislánynak gondozni a farmot. A népszerű Big Farm farmos játékhoz hasonlóan itt is izgalmas kalandokban lehet részed. Első feladatod például egy zöldség termesztése lesz, azon belül is pontosan 5 darab bokrot kell ültetned.

Kattints a boltra, és vásárolj 5 darabot az adott zöldségből (egyelőre csak azt tudod megvásárolni, mert a többi le lesz zárva). Ezután ültesd el a zöldség magodat a földbe. HA készen vagy máris kezdhetsz locsolni. Válaszd ki a locsolókannát az eszköztáradból és irány a kút. Töltsd tele vízzel, és öntözd körbe a veteményesedet.

Ha ez is megvan, akkor már csak várnod kell, hogy kikeljen a növényed. Ha kikeltek, akkor le is arathatod a kaszáddal. 

A Farmerella lányos játékban rengeteg izgalomra és kalandra számíthatsz. A növényeken kívül állatokat is kell majd gondoznod, akik különböző termékeket adnak számodra. Légy ügyes, és vezesd jól a farmodet!

Farmerella

0 Tovább

Farmer piac

Farmers Market

Itt az idő, hogy egy kicsit elutazzunk a vidékre, ahol egy farmer embernek lesz szüksége a segítségedre. A feladatod, hogy a papírlapon feltüntetett zöldségeket, gyümölcsöket megtermeld a farmon és az autóba pakold. Azután a farmer elviszi a piacra. Figyelj az időre oda, mert ha lejár akkor elvesztetted az adott pályát, és újra kell kezdened. Gereblyézd be a föld területeket, kapáld be, majd vess bele magokat. A magokat a képernyő jobb oldalán (Seeds) találod. Mindig annyi magot vess, amennyire szükséged van, és figyelj arra is, hogy milyen zöldségből, gyümölcsből, és mennyit kell a kocsira pakolni. Ezután trágyázd és öntözd a kertedet. Figyelj oda, nehogy tönkre menjenek a növények. Ha a termés beérett, már csak le kell őket szedni, majd a platóra pakolni! Jó játékot!

Farmer piac

0 Tovább

Big Farm

Big Farm

A farmos játékokat minden fiatal nagyon szereti. Kimenni a természetbe, ültetni, gazdálkodni, mi sem csodásabb ennél. Ebben az online játékban a feladatod, hogy vezess és fellendítsd a farmodat. Ültess, vess, és ha megnöttek a termények takarítsd őket be. Légy ügyes gazdálkodó! Vigyázat, a játék könnyen magával ragadhat! :)

Goodgame Big Farm

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

2014.06.06.
2013.06.26.
2013.04.23.

Utolsó kommentek