Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bomb It 7


Megérkezett a Bomb It játéksorozat legújabb része, a Bomb It 7 játék, melyben újabb izgalmak, rengeteg újítás és fantasztikus játékmenet vár rád. A Bomb It sorozat a népszerű klasszikus a Bomberman játékmenetét vette alapul. A készítők az eredeti játékot fűszerzték meg egy kicsit és így lett a Bomb It.

A játékban több játékmód közül is válogathatsz, melyek a következők:

- Arcade : ez a legnépszerűbb játékmód, itt az nyeri a játékot, aki mindenkit elintéz a pályán

- Battle Royale: ebben a játékmódban a győztes az lesz, aki 10 ellenfelet el tud intézni

- New Pacman: itt a Pac-man játék szabályai érvényesek, azaz az nyer, aki leghamarabb megszerzi a 100 darab pénzérmét

- Star Collector: gyűjts össze a csillagokat a pályán

- Ice Man: ebben a módban 10 darab szörnyet kell lefagyasztanod.

Bármelyik játékmódot is választod, rengeteg extra és bónusz vár rád, melyek segíthetnek majd a játékban. Jó szórakozást kívánunk a Bomb It 7 játékhoz!

Bomb It 7

0 Tovább

Szórakozás a fitness teremben

Sarah ismét új játékban jelentkezik, ezúttal egy fitness teremben fogod újra látni. A személyes edzője rengeteg unalmas és fárasztó feladatot oszt ki neki minden nap. Ezt a kis csintalan lány, Sarah hamar megelégelte. Így hát neki látott, és szétnézett a teremben, mivel is tudná még elütni az idejét. Kattints a képernyő jobb oldalán található minijátékokra, és végezz velük a megadott időn belül. Egy dologra kell csak figyelned a játékban, hogy az edződ mindezekből semmit se vegyen észre! Légy ügyes a játékokban, és figyelj az edzőre is fél szemmel!

Gym Slacking

0 Tovább

Az én delfin show-m 3

A lányos játék sorozatunk mai kiszemeltje egy igazán aranyos és kedves játék lesz. A My Dolphin Show 3 játék ezúttal már a harmadik a sorozatban. Ezúttal is egy aranyos kis szürke delfint kell irányítanod a játékban. A játék menete nem változott az előző részekhez képest, minél több trükköt és ügyes megoldást kell csinálnod a víz alatt illetve a víz felett. Szórakoztasd a kilátogató közönséget. Vigyázz arra, hogy ne lankadjon a figyelmük. Az oktatóidtól mindig megkapod az utasítást, mit is kell éppen csinálnod. A legtöbb játék labdás játék lesz vagy karikás. Ugorj át a levegőben elhelyezett óriás hullahopp karikákon, vagy éppen üsd be a labdát a kosárba. Ha ügyes vagy a közönség ovációja nem fog elmaradni! Légy ügyes és szerezz minél több pontot!

A másidik részt itt találjátok meg: My Dolphin Show 2

My Dolphin Show 3

0 Tovább

Snail Bob 5 - A kiscsiga szerelmi sztorija

A mai lányos játékban ezúttal egy kis csiga lesz a főszereplő, a Snail Bob 5 játék immáron a sorozat ötödik része, melyben ezúttal egy szerelmi történet főszereplője lesz a csigabiga. A játék egy kis gondolkodást is igénybe vesz, hiszen a pályák nagy részén az eszedet kell majd használni. Egy napon Bob a csiga, csúszott mászott az erdőben, amikor is észrevett egy plakátot, melyen egy gyönyörűséges csigabige énekest látott. Nem kellett egy másodperc sem, rögtön beleszerett. Gyorsan ki is kereste kedvenc fejfedőjét és elindult, hogy felkeresse őt. A feladatod, hogy segíts neki eljutni a pályákon található kijárathoz. Kattints a különböző tárgyakra és tisztítsd meg Snail Bob előtt az utat!

Snail Bob 5

0 Tovább

Bomb It 6

Régen történt frissítés az oldalon, ezért elnézést kérünk. Igyekszünk folytatni a megévő játékok bővítését! A mai játékban egy izgalmas ügyességi játékot a Bomb It 6 játékot mutatjuk be. A játéknak már több része megjelent és mindegyik hatalmas sikert aratott. A játék nem igazán lányos játék, de a körités, és a színek, és maga az élmény miatt gondoltuk bemutatjuk nektek. A játékban több játékmód közül válogathatsz. A célod, minden egyes módban más lesz, de egy biztos, mindenhol bombákat kell majd a Space-szel lerakosgatnod!

Bomb It 6

0 Tovább

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek