Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Wauies - nyiss saját állatkereskedést!

Végre magyar nyelven is elérhető az Upjers kiadó legújabb cukipofa játéka, a Wauies játék, melyben egy állatkereskedést kell vezetned.

Érdemes minden állatbarátnak kipróbálnia a játékot, hiszen ebben az ingyenes online játékban rengeteg édes kutyust, cicust és más házikedvencet ismerhettek meg. Ha szeretitek a kutyás játékokat, a cicás játékokat, akkor biztosan tetszeni fog nektek a Waiues játék is. Vessétek bele magatokat az üzleti életbe, mutassátok meg milyen ügyesek vagytok egy állatkereskedés tulajdonosaként. A feladatod egyszerű, egy ici pici üzletből több szintes bolttá virágoztass fel, ahol minden állatkedvelő megtalálja azt, amit keres. Minél kellemesebbé teszitek az állataitok számára a mindennapokat, annál többen fognak érdeklődni irántuk, illetve az üzletetek választéka iránt. Ha ügyesek lesztek, biztosan hatalmas tolongás lesz a boltodokban!

A Wauies játékba való regisztráció természetesen teljesen ingyenes, a képre kattintva máris beléphettek a kis állatok csodálatos birodalmába!

wauies wauies játék állatos játékok lányos játékok cicás játékok macskás játékok kutyás játékok kutya játékok macska játékok állatkereskedés gondozós játékok kiszolgálós játékok online játékok online cicás játék online kutyás játék cicás játék kutyás játék wauies online játék wauies regisztráció ingyen wauies

0 Tovább

Valentin nap az állatkertekben

Láttál már csodaszép japánkertet? A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodaszép, romantikus japánkerteket rendezhetsz be az állatkertedben, ráadásul egy egzotikus állatfajt, a mandzsu darut is megnyerheted!

A Valentin-napi játékkal te is romantikus hangulatot teremthetsz az állatkertedben! Sőt, a részvétellel szuper ajándékokat is nyerhetsz, akár egy teljesen új állatot, a mandzsu darut is!

my free zoo valentin nap valentin napi játék my free zoo játék my free zoo ingyen my free zoo regisztráció állatkertes játék állatos játék bálint napi játék böngészős játék online játék lányos játék ingyen my free zoo

0 Tovább

My Dolphin Show 5 - Én delfin show-m 5

A népszerű delfines játék immáron az 5. részével jelentkezett. A My Dolphin Show játékot ki ne ismerné? A legújabb részben most is rengeteg izgalmas trükköt és mutatványt kell bemutatnod kedvenc delfineddel. A delfines játékok kedvelői ezúttal sem csalódhatnak. A My Dolphin Show játék ezúttal is elhozza a jókedvet, a szórakozást. Most is szükséged lesz az ügyességedre és a kreativitásodra. Végezd el a különféle mutatványokat a delfinnel, szerezz elismerést a nézők körében. A tökéletes mutatványokért pontokat, a pontokért pedig újabb delfin jelmezeket és további meglepetéseket vásárolhattok! Jó szórazást =)

My Dolphin Show 5 játék

0 Tovább

Snail Bob 7

Sziasztok! A mai napon egy igazán izgalmas és aranyos csigás játékot hoztunk el nektek, méghozzá a Snail Bob 7 játékot. 

Ezúttal Csiga Bob egy álomszerű történetbe csöppen, ahol a feladata nem lesz más, mint legyőzni a gonosz sárkányt. Segítsd a kis állatot az útja során, kattints a különböző elemekre és tisztítsd meg a pályaszakaszt előtte. Állítsd őt irányba, gyorsítsd fel ha szükséges. Bónuszpontokért gyűjtsd az elrejtett csillagokat. Tovább Snail Bob játékok találhatóak az oldalunkon. Használjátok a jobboldali keresőt ;)

Snail Bob 7

0 Tovább

Farm Frenzy - Jégkorszak

A Farm Frenzy játékok minden játékos számára ismerősen csenghet. Ezúttal a Farm Frenzy játék 3. részéből a Jégkorszakos részt hoztuk el nektek. A Farm Frenzy farmos játékok mindig sok időre lekötik a játékosokat. A feladatod, hogy egy gazdaságot vezess a jeges vidéken. Az első részben könnyű lesz a feladatod, hiszen csak a begyűjtött halakat kell odaadnod a pingvinjeidnek. A Farm Frenzy lányos játék rengeteg pályát és épületet hoz el nektek. Természetesen a feladatotok minden egyes pályán megszerezni az előírt pénzmennyiséget. Építsd épületeket, fejleszd azokat és add el a megtermelt termékeidet a piacon. Vigyázz a jegesmedvékkel, hiszen ha megjelenik a pályán, hamar megeszi az állataidat. Ekkor nem kell mást tenned, mint a medvére kattintani annyiszor, amíg be nem kerül a ketrecbe. Ha sikerült befognod a medvét, akkor mehet a piacra, ott elég jó áron meg tudsz tőle szabadulni. Vásárolj egyre job autókat, szállítóeszközöket, amelyekkel még több árut tudsz majd egy fuvarral elszállítani. Légy ügyes, és teljesítsd a küldetéseket ebben a lányos, csajos játékban!

Farm Frenzy Ice Age játék

0 Tovább
«
12345

Lányos játékok

blogavatar

A blogban összegyűjtöttük a legjobb lányos játékokat, a legjobb készítőktől. Nézz be sűrűn te is, ha szereted a csajos játékokat!

Utolsó kommentek